Katie Price po šestém faceliftu vyděsila rekreanty. K bazénu přišla se zjizveným obličejem

Mediálně známá osobnost Katie Price (46) nedávno podstoupila šestý facelift. Na internet nyní pronikly snímky glamour modelky, které byly pořízené v Turecku, kam se za operací vydala. S obličejem celým od krve a plným náplastí Katie děsila návštěvníky hotelu, kde byla ubytovaná.

Přestože se Katie Price topí v dluzích, na svůj vzhled nedá dopustit. Nedávno se vydala do tureckého Istanbulu, kde podstoupila šestý facelift. Chirurgický zákrok měl stát modelku, která dluží přes 22 milionů korun na daních, téměř 295 tisíc korun, napsal server Yahoo News.

Pětinásobná máma se po operaci zotavovala v pětihvězdičkovém hotelu, kde noc vyjde zhruba na necelé 4 tisíce korun. Společnost v Turecku jí dělal její dvaadvacetiletý syn Harvey, se kterým si je modelka velmi blízká.

Děsila hotelové hosty

Momenty po operaci trávila Katie Price především u hotelového bazénu, z čehož ostatní hosté nebyli příliš nadšeni. Nelíbilo se jim, že zatímco měla televizní osobnost celý obličej od krve a plný jizev, využívala bazén.

Rekreanti si postěžovali na webu TripAdvisor, že ačkoliv je resort skvělý, nechápou, že tam nechali pobývat právě Katie Price.

„Právě jsme zde a nemohli jsme tomuto nádhernému hotelu nic vytknout, dokud nepřijela nechvalně známá britská celebrita se svým doprovodem, náš názor se dramaticky změnil,“ postěžovala si návštěvnice hotelu, která byla ze vzhledu modelky zděšená.

Čtěte také: Agáta s Ornellou se vysmály zpěvačce, že po plastice vypadá jako Asiat. Dara volá po míru

„Kdo by chtěl odpočívat a večeřet v hotelu a dívat se na někoho, kdo má celý obličej od krve, hlavu mu drží spony a z řezů mu tečou slzy. Jo, a také používala bazén,“ cituje deník Metro znepokojenou turistku. „Nejsem si jistá, jestli by se tento hotel měl používat jako pooperační zařízení pro plastické operace. Rozhodně mě to odradilo od další návštěvy i od toho, abych ho někomu doporučila,“ dodala naštvaná zákaznice hotelu.

Zatčení po příletu domů

Poté, co se Katie Price vrátila domů, byla na londýnském letišti Heathrow ve čtvrtek zatčena. Nedostavila se totiž k soudnímu jednání, které se týkalo jejího bankrotu kvůli neplacení daní.

Modelka tak strávila noc ve vazbě, aby bylo zajištěno, že se soudního líčení tentokrát zúčastní. V pátek tedy Price stanula před soudem. Price se zavázala, že se dalšího soudního slyšení zúčastní. To je naplánováno na 27. srpna. „Musíte se tohoto termínu účastnit, žádné kdyby nebo ale, žádné cestování do zahraničí, žádné prázdniny,“ zdůraznil soudce Daniel Schaffer.

Katie Price pronesla, že chápe, že se příště zúčastnit musí, a zároveň řekla, že si kvůli následujícímu slyšení přesune svůj program v diáři.

Plastiky jsou škoda energie a peněz, říká Vendula Pizingerová. Pak je to akorát trapné:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.