Koncert dětem Ukrajiny: Podpořte s námi sbírku pro nejbezbrannější

Koncert dětem Ukrajiny už dnes

Válka na Ukrajině se dotýká nás všech, ale nejvíce těch nejmenších – dětí. V neděli večer se proto ve Foru Karlín uskuteční benefiční Koncert dětem Ukrajiny na jejich podporu. Které hvězdy na koncertě vystoupí a jak můžete přispět?

Na Koncertě dětem Ukrajiny vystoupí populární hvězdy, jakými jsou Eva Burešová, Monika Absolonová, Petr Janda, Anička Slováčková, Václav Noid Bárta, Janek Ledecký nebo kapely Slza, Jelen či Support Lesbiens. Moderování charitativního večera se chopí Libor Bouček.

Koncert dětem Ukrajiny dnes ve 20:15 na Primě

Koncert dětem Ukrajiny můžete sledovat na hlavním kanále Prima v neděli 6. března od 20:15, poslouchat jej můžete na rádiu KISS. Zasláním finančního daru na sbírkové konto pak můžete pomoci potřebným.

V neděli v 19:59 vás čeká na Primě i speciální Showtime s Ivou Kubelkovou. Hned poté bude následovat přímý přenos benefičního koncertu! Nebude chybět ani livestream na webu CNNPrima.cz.

Dobrovstupenky a veřejná sbírka pomoci dětem Ukrajiny

Vstupenky na koncert je možné zakoupit v síti TicketMaster za 550 Kč. Výtěžek z jejich prodeje poputuje do veřejné sbírky Pomoc dětem Ukrajiny, kterou pořádají Český červený kříž a skupina Prima.

Jak se zapojit do iniciativy Pomoc dětem Ukrajiny

  1. Zakoupením vstupenky na Koncert dětem Ukrajiny v síti TicketMaster za 550 Kč.
  2. Zasláním finančního daru na č. ú. 333999/2700, variabilní symbol 1502, specifický symbol 55555.
  3. Prostřednictvím dárcovské SMS (DMS). Stačí jen vybrat částku, kterou chcete iniciativu Pomoc dětem Ukrajiny podpořit. DMS lze odesílat v hodnotě 30, 60 či 90 Kč. A následně poslat jednoduchou textovou zprávu ve tvaru:

DMS CCK 30

DMS CCK 60

nebo DMS CCK 90

Český červený kříž obdrží 29, 59 či 89 Kč.

Více informací na www.darcovskasms.cz. Službu DMS provozuje Fórum dárců. Technicky ji zajišťuje ATS Praha.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.