Celebrity

17. března 2023 06:00

Žaneta Dernerová

Konec legendární Amfory. Známe termín posledního zápasu hvězdného týmu

Máme rádi Česko XIII (5) – Poslední zápas Amfory

Slavný klub Amfora po padesáti letech působení zanikne. Bývalý dýdžej a jeho zakladatel Petr Salava (68) konec již avizoval, nyní však v zábavném soutěžním pořadu prozradí konkrétní datum zápasu, jímž se toto fotbalové působení uzavře. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Jméno Petra Salavy je s klubem Amfora neodmyslitelně spjato stejně jako jména mnoha českých celebrit. Po téměř půl století plném úspěšných charitativních fotbalových soubojů však jeho zakladatel oznámil konec. „Až nám bude padesát, což bude 28. září 2024, sehrajeme poslední zápas v obci Vrbičany u Kladna,“ nechá se slyšet v oblíbeném soutěžním pořadu.

Moderátor Libor Bouček však vyjádří přání, aby s finále ještě nespěchal. Nakonec mu sám Salava dá jistou naději, když zmíní zajímavý příměr. „No, Petr Janda a Olympic končili, když bylo skupině čtyřicet. Pak jeli vzpomínkové turné, když bylo Olympicu padesát. A teď už Petr jede velké turné Olympic šedesát. Co víc naznačit,“ povzbudí jak Libora, tak Jakuba Prachaře a Vojtu Kotka v zábavné show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek večer na Primě. Všichni tři by se totiž velmi rádi stali členy tohoto fenomenálního klubu.

Vtipálek Prachař, který svým štěstím v soutěži často drtí nervy nebohého Kotka, pro Boučka ihned vymyslí funkci. „Já bych tě viděl jako ekonomického náměstka,“ nadhodí sympatický herec, v jehož týmu se kromě Salvy můžeme těšit na zpěvačku a pedagožku Lindu Finkovou a modelku a začínající zpěvačku Andreu Kalousovou. Právě z té plánují udělat sekretářku, což moderátor nadšeně vítá. „Teda Libore, promiň, ale ty už odpovídáš za mě. Ta otázka byla pro mě,“ upozorní ho Salava, načež dojde k dalšímu rozdělení funkcí.

Podívejte se v ukázce, kdo by měl být nový tiskový mluvčí a v jaké pozici se vidí kapitán bílého týmu Vojta Kotek, jenž se v jednom z dílů přiznal, že doufal v úspěšnou kariéru muzikanta. Po jeho boku bude soutěžit herečka Sandra Pogodová, zpěvák Jakub Děkan a dýdžej a moderátor Martin Hrdinka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.