Vojtěch Kotek doufal v úspěšnou kariéru muzikanta. Místo ní má přebytek CD

Máme rádi Česko XIII (2) – Přebytečný merch Kotka

Známý herec a režisér Vojtěch Kotek (35) patří k divácky nejoblíbenějším umělcům, on sám se nicméně přiznal, že věřil i v povedenou hudební dráhu. To se však úplně nevydařilo, a tak nyní rozdává cédéčka a merch své kapely přátelům coby suvenýr. O této strasti se svěřil v oblíbené vědomostní show. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Herec Vojta Kotek je pyšným tátou syna Huberta, s fanoušky se počátkem roku dokonce neváhal podělit o dojemnou fotku. Přestože v soukromém životě se mu očividně daří a září spokojeností, těžko říct, jak vnímá svůj kariérní vzestup. Alespoň co se jeho muzikantské dráhy týče. Merch své kapely totiž dává přátelům coby suvenýr.

„Máme trička, cédéčka a kšiltovky. Ale nějak se nám hromadí ve skladu a ne a ne mizet,“ směje se Kotek v dalším díle zábavného pořadu Máme rádi Česko, který uvidíme v pátek večer na Primě. Moderátor show Libor Bouček, který v posledních epizodách loňského roku zaujal záhadným šrámem na čele, ho však upozorní, že CD zrovna nepatří do merchandisingu. „To je přece to, co jste vytvořili,“ podotýká. „V dnešní době je to především merch. Je to už jen sběratelská záležitost,“ vyvede ho z omylu Kotek, který se loni v létě tajně oženil.

Cédéčka se navíc v současnosti už žádné velké oblibě netěší. „Jste se do té doby úplně netrefili,“ okomentuje to Bouček, kterému se Vojta svěří, že disponují zhruba sedmi sty kusů. „Plánovali jsme, že budeme úspěšnější,“ přiznává s úsměvem na tváři. Pohotový Libor si nicméně okamžitě ví rady a blyštivé kompaktní disky by během nadcházejícího jara využil k přivázání na stromy a odstrašování špačků. „A ten buklet, co vám zbyde, krásně hoří,“ dodá nakonec s humorem sobě vlastním Kotek.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.