Celebrity

26. listopadu 2023 06:00

David Laštovka

Ladislav Frej byl čtyřikrát ženatý. Chtěl děti se Steimarovou, osud jim je nedopřál

7 pádů Honzy Dědka (43) - Ladislav Frej

Ladislav Frej, který slaví 82. narozeniny, měl pro krásné ženy vždy slabost, nejčastěji randil s půvabnými kolegyněmi. Oženil se celkem čtyřikrát, nakonec ale zůstal sám. Po lásce ovšem touží dál a před dvěma lety vyjádřil přání znovu navázat vztah se svou bývalou manželkou, herečkou Evelynou Steimarovou.

Milostný život herce Ladislava Freje tak trochu připomíná antickou tragédii. Jeho první manželkou byla Alena Sklenarikova, s níž měl syna Davida. Vztah vydržel jen krátkou dobu a skončil velmi trpce. Jeho žena po rozvodu i se synem emigrovala do Švýcarska a dlouhá léta mu znemožňovala, aby se s ním mohl stýkat.

„Ženil jsem se tehdy už na škole, protože jsem musel. Dodnes to cítím jako jeden z těžkých hříchů. Žena se synem emigrovala v osmašedesátém. Provdala se ve Švýcarsku a její muž si Davida adoptoval,“ svěřil se herec v rozhovoru pro Magazín DNES.

S Wilhelmovou i Steimarovou přišel o potomky

Ani druhé manželství s herečkou Gabrielou Wilhelmovou nepatřilo k nejšťastnějším. Jejich vztah byl bouřlivý, navíc museli překonat velmi bolestné události. Dvakrát spolu čekali miminko, ale ani jednou to nevyšlo. Manželské soužití sice nedopadlo dobře, avšak po rozvodu zůstali přáteli.

Čtěte také: Tajemství Gabriely Wilhelmové: V manželství s Frejem létaly talíře, dvakrát potratila

Frej se krátce nato dal dohromady s herečkou Evelynou Steimarovou, s níž se v manželství rovněž pokoušel o potomka. S ročním odstupem se jim ale narodily dvě mrtvé děti. „Pokaždé v osmém měsíci těhotenství. Byly už vyvinuté a bylo to hodně zlé a bolestivé. Šli jsme okamžitě od sebe. Chápal to. Já strašně moc toužila po dětech. Měli jsme špatný Rh faktor, problémy s krvi, nebyli jsme kompatibilní,“ vysvětlovala herečka v rozhovoru pro deník Blesk. Každý s jiným partnerem dítě mohli mít, spolu ale nikoliv.

Dá se Frej znovu dohromady se Steimarovou?

Ladislav Frej se poté zamiloval do o tři roky starší herečky Věry Galatíkové, kterou si v roce 1977 vzal za ženu a měl s ní dvě děti, syna Ladislava a dceru Kristýnu. Třicetileté manželství ovšem nemilosrdně ukončila smrt. V roce 2007 Věra podlehla zákeřné rakovině.

Čtěte také: Věru Galatíkovou si Ladislav Frej dlouho nechtěl vzít. O ruku ji požádal až v horečkách

Dosud poslední láskou Ladislava Freje byla o 23 let mladší servírka Gabriela. Vypadalo to, že právě s touto usměvavou dámou, kterou si plánoval vzít za manželku, spokojeně dožije spokojeně. I tentokrát byl ovšem osud proti. Gabriela zemřela na rakovinu. V roce 2021 navíc v rozhovoru pro deník Blesk vyjádřil přání, že by rád opět navázal vztah s Evelynou Steimarovou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.