Láska, zdraví, práce nebo peníze. V čem se nám v lednu bude dařit nejvíce?

Exkluzivní předpověď známé numeroložky Lenky Suchardové na celý leden 2023. Jak se nám bude dařit v lásce, práci anebo ve studiu? Dozvíte se, na co si dát pozor v oblasti zdraví i jak získat peníze.

Práce

Neztrácejte čas tím, že zveličíte své nedávné profesionální prohry anebo že vaše sebeúcta utrpěla z rychlejší iniciativy kolegů nebo konkurence. Soustřeďte se na faktory, které jste správně a efektivně využili a které zanedbali. Spojením vytvoříte kvalitnější plán a stabilnější zázemí pro ještě lepší představivost, přehlednost a praktické rozvinutí. Selhání je základem úspěchu! Pro ty z vás, kteří se zabývají odchodem do důchodu, se najdou zajímavá řešení.

Peníze

Budete schopní efektivně řešit své finanční problémy. Komplikace mohou nastat v opožděné výplatě, se kterou počítáte anebo v neočekávaných vydáních. Pravdou je, že přijmete rozumný postoj a že budete připravení odstranit některé nadbytečné výdaje. Vyvarujte se půjčkám nebo úvěrům. Je možný i jiný příjem, ale nesouvisí s vaší osobní prací, jedná se buď o dědictví, stipendium, nebo o zvýšení sociální dávky.

Vztahy

Prvních dva týdny jsou mimořádně přínosné, jako lavina vás může zasáhnout láska na první pohled se všemi vznešenými a romantickými prožitky, smyslností i vášnivostí. Další dny se však ponesou v jiných energiích, půjde většinou o třenice a nepřijatelné chování. Nebuďte ale příliš nároční, ale naopak milostiví a nesmírně taktní. Přijměte tuto krátkodobou odchylku z normálu. Jestliže hledáte duševní kamarádku, může se objevit právě v těchto dnech.

Zdraví

Pokud jste poslední dobou trpěli únavou, vyšším krevním tlakem, nespavostí nebo křečemi v lýtkách, tak počítejte s úlevou. Opět se vám navrátí energie, imunitní systém posílí a žádný virus ani mikrob už nebude mít šanci se k vám přiblížit, natož se dostat do vašeho těla. Také potíže s trávením, způsobené vánočním přejídáním, budou na ústupu. Využijte tohoto zlepšení, abyste začali se zdravějším  stravováním, dietním plánem anebo cvičením, a podpořili tak zdravější fungování fyzického těla, což posílí i vaši psychiku, se kterou to letos jednoduché nebude.

Text: numeroložka Lenka Suchardová

Auru měsíce ledna najdete ZDE:

Další články na leden 2023 najdete zde:

Sdílejte článek
Štítky peníze zdraví láska energie měsíční horoskop zdraví numerologie leden 2023 studium

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.