Léto herců oblíbeného seriálu: Žilková a Ployhar hrají, Pecháčková a Černá cestují

Dojatý Albert se loučí, vrací se Roklová – ZOO (209)

Veronika Žilková, Michaela Pecháčková, Lucie Černá a Jiří Ployhar se sešli na akci v aquaparku, aby pozdravili své fanoušky. Zároveň při té příležitosti prozradili, jak trávili léto a co čeká jejich postavy v oblíbeném seriálu z prostředí zoologické zahrady, který se blíží do velkého finále.

Po dnech strávených na place před kamerou si herci populárního seriálu užívají zasloužené prázdniny. Přesto si někteří moc neoddechnou ani během letních měsíců. To ale rozhodně není případ herečky Lucie Černé. „V létě jsem byla ve Francii v horách, kde jsem trávila volno na skalách,“ popisuje sympatická brunetka a prozrazuje, že její postavu Izy čeká několik náročných okamžiků. „Diváci se mají na co těšit, přijdou velké zvraty a zažijeme i několik dramatických situací,“ naznačuje Lucie.

Michaela Pecháčková přiznává, že léto utíká mílovými kroky a ona se ho nějak nechce vzdát. „Byla jsem s rodiči a sestrou u moře v Bulharsku. Možná ještě jednou moře stihneme, uvidíme. Letí to hrozně rychle a času není. Hodně jsme cestovali také po Čechách. Diváky, kteří fandí Sid, čeká jedno hezké překvapení, bude mít i starosti, ale nakonec všechno dobře dopadne,“ usmívá se představitelka Sid, jejíž těhotenství překvapivě odhalí žirafa.

Pracovní léto herců ze ZOO

Herečka Veronika Žilková přiznala, že si léto zařídila podle svého. „Jsou to první prázdniny, kdy nikomu nemusím organizovat dovolenou, protože už jsou všechny děti dospělé. Občas na mě zbydou vnoučata, ale jen málo, což mě mrzí. Léto věnuji hodně hraní a jsem spokojená,“ říká představitelka Petry Hubáčkové, z níž se vyklubala biologická matka Franty Kolmana. Její postavu čeká v seriálu ZOO, na jehož premiérové díly se můžete těšit od 27. srpna na Primě, jen samé štěstí. „Dočkáte se grand finále, dozvíte se, kdo koho miluje a kdo koho ztratí, a já jsem ráda, že i mně scenáristé, v mém věku, našli lásku. Těším se na happy end,“ usmívá se Veronika Žilková.

Jak dobře znáte seriál ZOO? Otestujte se v našem prázdninovém kvízu!

Na rozdíl od kolegyň strávil Jiří Ployhar léto ryze pracovně. „Hodně jsem natáčel, nadaboval jsem asi jedenáct seriálů a točil jsem i jiný pořad. Na dovolené jsem nebyl osm let a toho jsem se lekl. Prázdniny si budu muset tedy ještě udělat. V seriálu ZOO nás čeká velké finále, něco se dá odhadnout, něco ne a bude to překvapení. Mému Richardovi se cosi stane a bude to docela závažné. Máte se na co těšit!“ slibuje herec.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.