Lunární kalendář na 22. týden: Přicházející úplněk ve Střelci vám může splnit sny a přání

Měsíc v následujících dnech dorůstá a putuje znamením Váhy, Štíra a Střelce. Věnujte čas péči o své tělo, odvděčí se vám. Při úplňku vyšlete nahoru svá přání, mohou se vám splnit. Co dalšího dělat podle lunárního kalendáře v tomto týdnu?

30. 5. – 1. 6. - Váhy

Měsíc v následujících třech dnech putuje ve znamení Váhy a působí na ledviny, čištění krve, oblast kyčlí a močového měchýře. Vše, co pro tyto části těla uděláte příznivého, působí blahodárně. Vše, co je zbytečně zatěžuje, škodí více než v jiné dny. Vhodné nejsou ani operace a chirurgické zákroky.

Ve středu 31. května začíná pro naše tělo biologické léto, které nejvíce ovlivňuje srdce a tenké střevo. Snažte se trávit co nejvíce času s lidmi, se kterými je vám dobře na duši, se kterými se můžete smát a radovat. Od všech škarohlídů a negativních lidí si dejte na chvilku pauzu. Zamyslete se nad tím, jací lidé vás obklopují, jsou to pohodáři, nebo jsou neustále zamračení a všechno je štve? Pokud necháte tělo dlouhodobě ovlivňovat negativními vlivy, podepíše se to nejen na vaší náladě, ale také na zdraví. Tak každý den zkuste v životě najít alespoň drobnou radost.

Mohlo by vás zajímat: Kdy jsou lidé nejvystresovanější? Výzkum odhalil hodinu i minutu

I když svítí sluníčko, dny jsou chladné a vy si dejte pozor na prochladnutí, obzvláště v oblasti ledvin a močového měchýře. Záněty a potíže v těchto oblastech ve dnech Váhy nejsou ničím výjimečné. Dopřejte si relax v teplé vodě s bylinkami. Na ženské obtíže nejlépe funguje kontryhel a řebříček. Na zahradě přesazujte a jednoťte mrkev a petržel.

2. – 3. 6. - Štír

Měsíc v následujících dnech putuje ve znamení Štíra a působí na pohlavní orgány, močovody i sexualitu. Všechno, co pro tuto oblast uděláte pozitivního, působí mnohem intenzivněji než v jiné dny. Vše, co ji však zatěžuje, působí škodlivěji, včetně operací a lékařských zákroků. Dny jsou chladné a vlhké, pokud vás trápí revma, nevětrejte peřiny, zůstala by v nich vlhkost a zbytečně by zhoršila vaše potíže.

Máte-li problémy se zažíváním a zácpou, pak sáhněte po osvědčeném lněném semínku, teplém jablečném kompotu, kefíru či uvařených sušených švestkách. Dbejte také na dostatečný pitný režim. Dejte si dnes pozor na to, co říkáte, leckdy dokážeme slovem ublížit a už to nejde vzít zpátky. Dny přejí randění. Doma se pusťte do praní prádla, vystačíte si s polovinou pracího prášku. Na zahradě i doma zalévejte rostliny.

4. – 5. 6. - Střelec

Měsíc v následujících dvou dnech putuje ve znamení Střelce a působí na stehna, boky, křížovou kost a pohyblivost. Cokoliv v těchto dnech uděláte pro tyto části těla pozitivního, působí blahodárněji než v jiné dny. Všechno, co však nadměrně zatěžuje, škodí mnohem více. Není vhodné ani podstupovat operace a lékařské zákroky těchto oblastí.

Čtěte také: Čínský horoskop na rok 2023: Co nás čeká v roce vodního Zajíce? Láska a větší porozumění

V neděli 4. května v 5 hodin a 41 minut nás čeká úplněk ve Střelci. Zkuste držet úplňkový půst, nebo alespoň odlehčete jídelníček. Chcete-li udělat něco pro své zdraví, pak vyzkoušejte kouzelné účinky řapíkatého celeru. Je nejen skvělý pro naše zdraví, ale dokáže také zklidnit rozbouřené emoce a nervy. Což bývá při úplňku často problém. Pokud cítíte napětí, vyrazte do přírody, sedněte si k tekoucí vodě a představujte si, jak voda všechno napětí odnáší. Skvělou službu vám udělá také sprcha. Při úplňku není vhodné pracovat s hlínou, namísto toho se zamyslete nad svým životem a vyšlete nahoru svá přání, právě dnes se vám mohou splnit.

Co vám předpovídají karty Helen Stanku na měsíc červen?

Sdílejte článek
Štítky zdraví vliv úplňku vliv Měsíce lunární kalendář úplněk ve střelci

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.