Astročlánky

22. května 2024 06:30

Sára Částečková

Lunární kalendář od 22. května 2024: Odpusťte sobě i ostatním, ať se můžete posunout dál

S energií Štíra je vhodné odpustit sobě i ostatním. Úplněk ve Střelci probouzí touhu po cestách. Kozoroh se svou kázní a disciplínou zvládne práci na výbornou. Jak dál pečovat o tělo a duši podle vlivu Měsíce?

22. 5. – 23. 5. - Štír

Luna putuje ve znamení Štíra, neexistuje další znamení, které tak intenzivně působí na pohlavní orgány a močovody, jako toto znamení. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně.  Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny.

Vnímejte svou sexualitu jako posvátnou

Energie Štíra jsou velmi intenzivní. Dalo by se říct, že sexualita visí ve vzduchu. Pokud vás trápí zdravotní problémy, zamyslete se, jaké vztahy máte kolem sebe a také jaký vztah máte sami k sobě. Vždy je důležité vyvažovat rovnováhu a dbát na harmonii. Jakýkoliv extrém tělu škodí, ať už jsou to špatné vztahy k ostatním, či k sobě. Vnímejte svou sexualitu jako posvátnou a buďte vděční za své tělo, které je dokonalé a čisté. Koupel v bylinkách vám pomůže zbavit se bolesti, stejně jako popíjení čaje a přikládání obkladů na bolavá místa. Kontryhel a řebříček působí přímo zázračně. Mužským favoritem je úžasný kotvičník. Vnímejte své tělo jako posvátný chrám. Pečujte o sebe s láskou a něhou.

24. – 25. 5. - Střelec

Luna putuje ve znamení Střelce a jeho síla velmi intenzivně působí na stehna, páteř, křížovou kost a boky. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny.

Mohlo by vás zajímat: Jak znamení ovlivňují jejich živly: Ohnivá jsou odvážná, zemská jsou praktická

Oslavujte, cestujte, plánujte

Úplněk vyvolává touhu po cestách, ideální čas na plánování dovolené, víkendových pobytů nebo dobrodružných výprav. Nechte za sebou na chvíli každodenní starosti a oslavujte život, tak jako to stále dělají v některých zemích. Určitě máte kolem sebe lidi, na kterých vám záleží a kteří vás milují. Nikdy není pozdě na to, abyste jim vyjádřili vděk a lásku. Pokud je váš vnitřní oheň slabounký, vzpomeňte si na bytost, kterou milujete, tento plamínek vyživujte tak dlouho, až se opět rozhoří. Staňte se na chvíli Střelcem, který bezstarostně míří šípem a nestará se, kam až doletí. Hlavu mějte v oblacích, sněte, rozjímejte a nohama stůjte pevně na zemi. Všechno, co může zažehnout váš vnitřní oheň, je velmi prospěšné a měli byste to uskutečnit.

26. – 27. 5. - Kozoroh

Luna putuje ve znamení Kozoroha, síla v tyto dny působí na celou kostru, kolena a také pokožku. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí víc než v ostatní dny.

Čtěte také: Znamení, která ráda sledují své bývalé partnery: Štíři a Blíženci to neskrývají

Vnímejte protiklady

Energie Kozoroha mohou působit chladně i přesto, že venku svítí sluníčko. Je dobré využít tyto dny k budování nových základů vašeho bytí. City jsou spíš ovládány rozumem, proto je lepší nic zásadního neřešit, protože mysl tvoří příběhy, které se většinou vůbec nestanou. Vnímejte vůně, které máte kolem sebe, jsou velmi intenzivní. Pokud vyrazíte do lesa, okouzlí vás sličná borovice, která se postará o celkové uvolnění vašeho těla i mysli. Zkuste si na chvíli sednout, v tichu vnímat její energii a vůni. Všímejte si, co vám dělá dobře, a co naopak nedělá. Sledujte protiklady a vystupte na chvíli ze své komfortní zóny. Projděte se bosky po trávě nebo brouzdejte v potůčku s čistou vodou. Nejen, že se uvolní vaše tělo od napětí, ale také mysl na chvíli zapomene přemýšlet.

Zdroj: Johanna Paunggerová, Thomas Poppe, Síla Měsíce

Aura pro tento týden:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.