Astročlánky

31. července 2024 06:30

Sára Částečková

Lunární kalendář od 31. července 2024: Ukončete minulost a začněte znovu

Novoluní vybízí k činům a akci. Udělejte si jasný plán, ukončete minulost a vykročte vstříc novému životu. Energie Blíženců vás povede cestou lásky až k cíli. Rak tvoří pevnou rodinu a vztahy. Lev pyšně kráčí cestou hojnosti a svým optimismem nakazí také ostatní.

31. 7. - Blíženci

Luna putuje ve znamení Blíženců a ovlivňuje ramena, z části plíce, dech, paže a ruce. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny. Hned ráno pořádně rozdýchejte plíce. Jemně procvičte oblast hlavy, krku a šíje. Vnímejte svůj dech. Protáhněte ruce, procvičte prsty a poděkujte tělu, že vám tak dobře slouží.

Čtěte také: Znamení, která milují moře: Dovolenou u vody potřebují Ryby i Raci

Větrejte, dýchejte, milujte život i sebe

Udělejte pořádný průvan a pusťte čistý letní vzduch do každé místnosti ve svém domě. Provětrejte také šatník, sklep, půdu i zahradní domek. Potřebujete malovat, lakovat, natírat, zkrátka máte chuť pustit se do zkrášlování domova? S chutí do toho, barva skvěle schne a úklid vám půjde od ruky. Zvládnete mnohem víc než jindy. Pokud se cítíte psychicky unavení a slabí, uvařte si čaj z třezalky, relaxujte a nezapomínejte také na pohyb venku. V tyto dny se skvěle navazují vztahy. Luna přeje zamilovaným i těm, kteří chtějí poznat novou lásku. Bavte se a jděte za zábavou.

2. - 3. 8. - Rak

Luna putuje ve znamení Raka a ovlivňuje játra, žlučník, žaludek, hruď, plíce a průdušky. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny. Odlehčete jídelníček a zapomeňte na stres, který škodí zažívání. Máte již potíže? Uvařte si čerstvý čaj z řepíku, máty, heřmánku nebo si nechte namíchat speciální směs na váš problém.

Přečtěte si: Velký horoskop na srpen: Býci budou víc utrácet, Váhy potkají osudového partnera

Nerozčilujte se, usmívejte se a zvolněte tempo

Postarejte se o své blaho a také o příznivé zázemí celé rodiny, která je v tyto dny velmi důležitá. Naplánujte společné aktivity a zapojte děti do svých plánů, překvapí vás svou kreativitou a nápady. Harmonie ve vztazích prospívá také citlivému žaludku. Všimněte si, když vám někdo nebo něco leží v břiše, nemůžete jíst a spát. Dětem stačí náruč maminky a dospělí naleznou oporu v partnerovi či přátelích. Jedno upřímné objetí má léčivou moc a uzdraví bolavou duši i srdce.

4. - 5. 8. - Lev

Luna putuje ve znamení Lva a ovlivňuje krevní oběh, záda, srdce, bránici a tepny. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny. Roztančete svůj život a zamilujte se do něj. Novoluní právě přichází a vnáší do životů mnoho krásných emocí i pocitů. Smějte se tak, až se vám rozechvěje bránice, smích je nejlepší prevencí proti nemocem i splínu. Naučte se zasmát sami sobě, život je zábava a humor koření.

Čtěte také: Noční svítící oblaka: Nenechte si ujít mrazivě krásnou podívanou na letní obloze

Buďte vděční za hojnost

Nov dodává odvahu k činům a je jako dělaný na to, abyste minulost nechali za sebou. Buďte vděční za to, co máte a vnímejte hojnost, která volně proudí kolem vás. Zamyslete se nad štědrostí života, obdarujte sebe i ostatní, sdílená radost i hojnost se mnohonásobně znásobí. Zamyslete se nad tím, co se vám již podařilo a co je potřeba zlepšit. Nezapomínejte, vy jste tvůrcem svého života. To, na co myslíte, tvoří vaši budoucnost. Pečujte o své vlasy, poděkujte jim a podpořte růst bylinkami, zastřihněte konečky, udělejte zábal, masku nebo se objednejte ke kadeřníkovi, který vám poskytne péči.

Zdroj: Johanna Paunggerová, Thomas Poppe, Síla Měsíce

Horoskop na tento týden:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 9. 2024

Berani, dnes možná budete chtít vyzkoušet něco úplně nového. Pokud jste to ještě nikdy nedělali, zkuste se vyjádřit tancem. I když jste přesvědčeni, že máte obě nohy levé, možná budete překvapeni. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě se najde typ tance, který zvládnete, ať už je to tak jednoduchý tanec jako twist, nebo tak okázalý jako flamenco. Budete se cítit skvěle a navíc je to dobré cvičení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.