Astročlánky

7. srpna 2024 05:30

Sára Částečková

Lunární kalendář od 7. srpna 2024: Naučte se odpouštět

V Panně zapomeňte na kritiku a raději chvalte. Energie Váhy jsou jemné, sladké a éterické, umocněte kouzlo přítomného okamžiku procházkou v přírodě a vnímejte vůně kolem sebe. Jedovatý Štír nabádá k vnitřnímu klidu a odpuštění. S láskou odpouštějte a nenechte se pohltit minulostí. Jak ještě můžete pečovat o tělo a duši podle vlivu Měsíce?

7. 8. - 8. 8. - Panna

Luna putuje ve znamení Panny, zvláštní síla působí na trávicí orgány, slezinu a slinivku břišní. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny. Na problémy se zažíváním pomohou bylinky, které vám namíchá zkušený lékárník přímo na míru. Zároveň je vhodné zamyslet se nad příčinou. Leží vám někdo nebo snad něco v žaludku, co je to, co nemůžete strávit a pustit ze svého těla i mysli ven? Dávejte si otázky a odpovídejte upřímně. Překvapí vás informace, které vám tělo sdělí.

S chutí do práce, domov zazáří čistotou

Luna v Panně září čistotou a precizností. Nezapomínejte na odpočinek a zábavu. Rozdělte úkoly mezi ostatní a pak se vrhněte na společné aktivity. Dopřejte si to, co vám dělá radost a na srdci rozvibruje jemné chvění. Stravujte se kvalitně a zaměřte pozornost na farmářské produkty. Pokud jste majitelem zahrádky a pěstujete vlastní zeleninu, děláte pro své tělo to nejlepší. Dny vynikají pílí a precizností, pokud nechcete ostatní pochválit, je lepší mlčet. Kritika ostatní srazí k zemi, což se vrací jako bumerang zpět ve chvíli, kdy to nebudete čekat. Nekritizujte, pochvalte a mějte rádi sebe i ostatní.

Čtěte také: Srpnu podle numerologie vládne sedmička: Můžete zjistit, zda jdete správným směrem

9. - 10. 8. - Váhy

Luna putuje ve znamení Váhy a její síla působí na oblast kyčlí, močového měchýře a ledvin. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny. Pečujte o své fyzické i duševní zdraví. Není nic horšího než rozkolísaná Váha. Zapomeňte na hádky, spory a snažte se povznést nad malichernosti. Objednejte se ke kadeřnici a pečujte o sebe s láskou a něhou.

Buďte ve spojení se svou duší

Energie dnů je velmi harmonická a oduševnělá. Tělo i duše prahne po klidu a kráse. Obklopte se krásou, vůní a radostí, vaše srdce bude jásat. Zajděte do přírody a kochejte se rozkvetlou loukou, vonícím lesem a potokem, který neustále proudí dál. Udělejte si svůj rituál, brouzdejte se potokem a ve vodě nechte odplavit vše, co vás trápí a sužuje. Pokud chcete umocnit magickou sílu vody, nalejte čistou pramenitou vodu do sklenice a vložte do ní slova lásky s myšlenkou na uzdravení. Vodu pomalými doušky vypijte a důvěřujte vyšší síle, která má neomezenou moc. Navštivte hrady, zámky, výstavu nebo koncert, který jemně rozechvěje vibrace těla. Večer můžete posedět s přáteli u dobrého jídla a pití.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na srpen 2024: Blíženec se bláznivě zamiluje, Panna bude žárlit

11. - 13. 8. - Štír

Luna putuje ve znamení Štíra, neexistuje další znamení, které tak intenzivně působí na pohlavní orgány a močovody, jako toto znamení. Cokoliv v těchto dnech pro tyto orgány uděláte, působí preventivně a blahodárně. Všechno, co nadměrně zatěžuje, škodí více než v ostatní dny. Pokud vás trápí zdravotní problémy, dávejte pozor na prochladnutí. Dny bývají většinou vlhké a chladné, proto je lepší nesedět na holé zemi. Na zdravotní potíže vám pomohou sedací koupele, obklady a také bylinkové čaje.

Ponořte se do vůně santalového dřeva a levandule

Pokud jste rozladěni, vnímáte napětí a netušíte, co se děje, pomohou vám éterické olejíčky. Můžete navštívit maséra, který rozmazlí vaše smysly a nabídne velkou škálu voňavých esencí. Vybírejte intuitivně a zbytečně nepřemýšlejte. Vůně ve spojení s aromamasáží vám uvolní tělo i mysl. Zkušený masér pozná, kde máte blok a upozorní vás, jak můžete vnitřní problém vyladit v tichu domova. Rozjímejte, jaké máte vztahy, jestli umíte odpouštět, nebo si naopak své staré křivdy vláčíte neustále s sebou. Zapomeňte na minulost a vykročte vstříc novému životu. Levandule vás uklidní a těžká vůně santalového dřeva vás vrátí zpět na zem.

Zdroj: Johanna Paunggerová, Thomas Poppe, Síla Měsíce

Srpen podle výkladu karet:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 9. 2024

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy. Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.