Velká věštba na srpen podle kartářky Helen Stanku: Štíry čeká těžký úkol, Býky pohoda

PRIMA HOROSKOPY S1 - AURA: Měsíční horoskop na srpen 2024

Co vás čeká v osmém měsíci roku 2024? Kdo půjde z extrému do extrému, kdo by si měl hlídat, co kde a komu řekne, kdo si bude dávat do pořádku vztah s partnerem a komu by mělo vše vycházet podle jeho představ? Přečtěte si předpověď na srpen pro své znamení zvěrokruhu, kterou z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Berani

Na srpen vám z tarotových karet vychází Král holí. Ten předpovídá, že budete mít hodně energie, budete cestovat, můžete se ale také s některými lidmi dostávat do sporů. Víc budete řešit své věci a budete do toho dávat spoustu energie.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Berany.

Býci

Z tarotových karet vám na srpen vychází karta Vůz. Možná se budete o něčem rozhodovat a volit, jestli vybrat tu či onu variantu. Tato karta také říká, že nemůžete zůstat stát na jednom místě. I kdyby se vám nechtělo nějaké rozhodnutí učinit, stejně pro vás bude nakonec výhodnější se posunout, než zůstávat na jednom místě.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Býky.

Blíženci

Na srpen vám z tarotových karet vychází Trojka holí. To znamená, že se nezastavíte. Budete hodně pracovat, bude se vám v práci dařit a budete na sebe pyšní. Možná by bylo občas dobré se na věci podívat pohledem někoho jiného nebo si poslechnout dobře míněnou radu. Může vás to obohatit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Blížence.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Blížence.

Raci

Z tarotových karet vám na srpen vychází Král disků. To je karta, která říká, že si možná některé věci dáte do pořádku. Bude se vám dařit v pracovní oblasti, kde nad sebou budete mít nějakého ochránce. Král disků dokáže také dávat dohromady i takové vztahy, u nichž by nikdo nevěřil, že by mohly ještě nějakým způsobem fungovat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Raky.

Lvi

Na srpen vám z tarotových karet vychází Mág. To je karta, která je o komunikaci, vymýšlení různých věcí, realizaci toho, co si plánujete. Vše, co potřebujete, máte nyní k dispozici.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na srpen vychází krásná karta Císařovny. To je velice šťastná karta, která je o výzvách, vaší rodině, o ženách, které vám budou příznivě nakloněné. Císařovna ukazuje, že některých věcí můžete dosáhnout, aniž byste museli použít vyloženě tvrdou sílu. Abyste získali to, co chcete, bude stačit intuice, cit a jemná diplomacie.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Panny.

Váhy

Na srpen vám z tarotových karet vychází Král pohárů. To je velmi příznivá karta. Ukazuje člověka, který už tolik neřeší své ego a který dává, aniž by za to něco požadoval. Budete flirtovat, užívat si lásky a také hojně komunikovat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na srpen vychází Královna mečů. Ta předpovídá, že budete mít co do činění s někým, nejspíš ženou, kdo má ostřejší jazyk než vy. Také můžete řešit nějaké právní záležitosti, případně vyhledat odbornou pomoc nějaké lékařky. Rozhodně se s vámi tento člověk mazlit nebude, na rovinu vám řekne, co si myslí. Ale když si z toho dokážete vzít to dobré, posune vás to dál.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Štíry.

Střelci

Na srpen vám z tarotových karet vychází Velekněz. To je karta, která říká, že možná budete řešit nějaké lékařské záležitosti. Také se můžete snažit přijít na to, proč je život takový, jaký je, zda jdete po té správné cestě a jaké jsou vaše úkoly. Budete zvažovat, zda to, co děláte, je správné. Měli byste přijmout sami sebe takové, jací jste. A stejně tak byste měli brát i druhé lidi.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Střelce.

Kozorozi

Z tarotových karet vám na srpen vychází Šestka mečů. Ta představuje logické uvažování, moudrost a chytrost. V tomto měsíci by se vám tedy mohlo dařit a můžete v určitých věcech dosáhnout vítězství, pokud ovšem vsadíte na intelekt a racionální pohled  na svět.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Kozorohy.

Vodnáři

Na srpen vám z tarotových karet vychází Rytíř pohárů. Ten předpovídá, že můžete najít spřízněnou duši, někoho, s kým vám bude dobře. Pozor ale, pokud si budete na takového člověka myslet jako na svého životního partnera, mohli byste se velice zklamat. Je to člověk, který je sice rád ve vaší společnosti, ale nerad se poutá. Vyvíjet se vám to tedy bude vše pěkně, dokud se nebudete snažit tohoto člověka připoutat k sobě. Z takových situací se pak dokáže více i méně elegantně vymotat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Vodnáře.

Ryby

Na srpen vám z tarotových karet vychází Trojka disků. To je pěkná karta, která slibuje, že by věci měly jít tak, jak jste zvyklí. Mělo by se vám dařit, a to i v materiální oblasti.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Ryby.

Jaký bude týden od 5. srpna?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 9. 2024

Berani, dnes možná budete chtít vyzkoušet něco úplně nového. Pokud jste to ještě nikdy nedělali, zkuste se vyjádřit tancem. I když jste přesvědčeni, že máte obě nohy levé, možná budete překvapeni. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě se najde typ tance, který zvládnete, ať už je to tak jednoduchý tanec jako twist, nebo tak okázalý jako flamenco. Budete se cítit skvěle a navíc je to dobré cvičení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.