Astročlánky

22. července 2024 06:00

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Blížence: Nezastavíte se a půjdete z extrému do extrému

PRIMA HOROSKOPY S1 - BLÍŽENCI: Měsíční horoskop na srpen 2024

Co čeká Blížence v osmém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaký rituál jim pomůže přivolat lásku vysněného člověka? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází Trojka holí. To znamená, že se nezastavíte. Budete hodně pracovat, bude se vám v práci dařit a budete na sebe pyšní. Možná by bylo občas dobré se na věci podívat pohledem někoho jiného nebo si poslechnout dobře míněnou radu. Může vás to obohatit.

Co říkají mariášové karty?

Srpen pro vás bude trochu jako na houpačce, z extrému do extrému. Začátek měsíce bude pěkný hlavně v pracovní sféře. Pojedete jako draci a budete mít možná i dobré pracovní plány, které budou skvěle realizovatelné. Ti z vás, kteří jsou tvůrčí, možná napadne i zajímavý projekt. Možná něco sepíšete a vše půjde lehce.

Mohlo by vás zajímat: 5 nejdramatičtějších znamení zvěrokruhu: Lev vše zveličuje, Blíženci pomlouvají

Ve druhé dekádě jako kdyby vám někdo zkřížil vaše plány. Budete se na něco chystat, jenže přijde někdo jiný a řekne, že takto to nepůjde. Nebude to ničí vina, nicméně vy se budete něčemu muset přizpůsobit a najít způsob, jak svůj plán přepracovat a vymyslet ho ještě lépe, abyste z něj získali co nejvíc.

Třetí dekáda vypadá velmi pěkně v oblasti citů. Budete se líbit, budete přitahovat pozornost a někteří lidé na vás mohou z toho důvodu i žárlit. Dařit se vám bude v lásce, vaše schůzky a výlety budou vydařené. Čekají vás i nějaké výdaje, vy je ale ustojíte. Může vám také přijít pozvání na nějakou akci, kde bude více lidí, například na svatbu nebo zahradní párty. Určitě pozvání neodmítejte, protože vám přinese hodně radosti.

Rituál na srpen pro Blížence

Nejen v srpnu si můžete vyzkoušet rituál na přivolání lásky. Utrhněte ze stromu přesně tři višně. Omyjte je pod tekoucí vodou (ideální je ponořit je na chvíli do pramene) a lehce je promněte v dlani. Až budete sami, snězte první višeň a myslete na vlastnosti člověka, po kterém toužíte. Neměli byste ale myslet na nikoho konkrétního. Pak snězte druhou a třetí višeň a až je spolknete, vyslovte zaříkávadlo: „Ovoce, červená šťáva jeho voňavá, srdce moje lásku vleje, štěstí přinese a lásku opětuje.“ Pak zabalte pecky do kousku čistého hadříku, vložte si je do podprsenky nebo náprsní kapsy na levé straně a noste je tam nejméně týden, ale ne déle než čtyři týdny. Během té doby se co nejvíce usmívejte, abyste pomohli přitáhnout tu správnou osobu. Nakonec je potřeba pecky zakopat na nějakém pěkném místě.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.