Astročlánky

29. července 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Kozorohy: Dávejte si pozor na to, co a komu řeknete

PRIMA HOROSKOPY S1 - KOZOROH: Měsíční horoskop na srpen 2024

Co čeká Kozorohy v osmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jak si můžete s pomocí slunce vyrobit svůj talisman pro štěstí? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází Šestka mečů. Ta představuje logické uvažování, moudrost a chytrost. V tomto měsíci by se vám tedy mohlo dařit a můžete v určitých věcech dosáhnout vítězství, pokud ovšem vsadíte na intelekt a racionální pohled na svět.

Co říkají mariášové karty?

V srpnu budete získávat spoustu nových informací. Můžete se také trochu pohádat s mladšími členy rodiny. Ale tak, jak tato bouřka přijde, tak zase odejde, a vy budete řešit další věci, například v podobě výdajů do domácnosti.

Mohlo by vás zajímat: Jak pracují jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Během první srpnové dekády byste si měli dávat pozor na to, co kde říkáte, protože si to ten druhý může přebrat úplně jinak, a můžete se zbytečně dostávat do názorových neshod. Někdo také může velice nenápadně zkoušet zjišťovat, jaké máte na něco názory, nebo z vás tahat informace. Buďte v tomto velice opatrní. Karty vám předpovídají radost a dobrou náladu v soukromí a štěstí byste měli mít i na cestách.

Ve druhé dekádě budete muset v pracovní rovině dotáhnout některé věci. Pokud pracujete s informacemi a u počítače, bude toho hodně, co budete muset zvládnout, a nezastavíte se. Ti, kteří pracují více manuálně, se budou seznamovat s novými věcmi, budou se učit něco nového. Každopádně z toho budete mít radost a dobrý pocit. Jen si dávejte pozor, abyste v dobrém rozmaru zbytečně neřekli něco, co by mohlo někoho zbytečně ranit. Na druhou stranu si může někdo zkusit na vás vyskakovat nebo zkoušet vaši trpělivost. Mohou to být vaše děti nebo mladší spolupracovníci. Berte to jako trénink své asertivity.

Třetí dekáda může přinést výdaje do vašeho domova, které budou trochu nedobrovolné. Například se vám porouchá nějaký spotřebič. Nakonec z toho ale budete mít radost.

Rituál na srpen pro Kozorohy

V srpnu si můžete vytvořit svůj osobní talisman pro štěstí. Měl by mít podobu nějaké zlaté ozdoby, klidně i malé. Může to být například zlatý prstýnek, řetízek, náramek, přívěsek… Je důležité, aby byl tento zlatý předmět nový. Ráno při východu slunce vezměte zlatý předmět do pravé ruky, otočte se směrem ke slunci a řekněte: „Tomuto předmětu říkám talisman. Ať mi energie slunce osvětlí cestu k prosperitě. Přijímám energii světla a znásobuji svůj peněžní potenciál pomocí talismanu a prosperity.“ Pak talisman položte na parapet a nechte ho tam ideálně do západu slunce. Až se setmí, dejte si ho pod polštář a řekněte svému talismanu vše, co si chcete během roku uvědomit. Každou větu byste měli začít slovem chci. Talisman, který absorboval energii slunce, se o ni s vámi pak bude dělit celý rok.  Je ale důležité, abyste ho stále nosili u sebe.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.