Celebrity

28. května 2024 06:00

Kisa Císařová

Marek Lambora oslavil narozeniny cestou ze Sicílie. Pořádná party ale přišla po návratu

Velký fešák s širokým úsměvem, idol mnohých žen a dívek, vzor řady mužů a především oblíbený herec. Tím vším je Marek Lambora (29), který na konci května oslavil 29. narozeniny. Redakci webu Prima Ženy exkluzivně prozradil, jaká byla oslava a co doufá, že se mu těsně před třicítkou splní.

„Skoro celý narozeninový den jsem strávil na cestě ze Sicílie, kde jsem natáčel,“ začal své povídání pro web Prima Ženy Marek Lambora. Procestované výročí svého příchodu na svět ale herec i tak zvládl zakončit, jak si přál. „Naštěstí jsem stihl oslavu, která byla samozřejmě bujará a plná mých blízkých přátel,“ nechal Marek Lambora aspoň trochu nahlédnout do svého soukromí, které si jinak mimořádně pečlivě střeží.

Přeju si...

Kromě gratulací, jež přijal od blízkých, má přání i sám pro sebe. „Doufám, že mě čeká hezká práce, do které se mi ideálně podaří pořádně cestovat,“ svěřil se herec, kterého širokým masám televizních fanoušků představila role podnikatele Janka Linharta v seriálu Slunečná nebo kněze Alberta Macha v seriálech Půlnoční zpověď a Poslední oběť. Zda společně s ním oslavila Markovy narozeniny i nějaká speciální žena jeho srdci obzvlášť blízká, nechal herec bez odpovědi.

Loňské sněhy

Jeho poslední oficiální přítelkyní byla modelka a miss Andrea Bezděková (30). Po krachu jejich vztahu se spekulovalo, že si pohledný herec s podmanivě tmavýma očima začal s kolegyní Sárou Rychlíkovou (25). Ani jeden z nich ale vztah nikdy nepotvrdil. Ať už je divadelní, filmový a seriálový fešák zadaný, nebo ne, my v redakci mu přejeme pevné zdraví, hezké role – a taky aby vždy bezpečně dorazil ze svých vysněných cest zpátky domů.

Podívejte se také na rozhovor s Markem Lamborou a Evou Burešovou v Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.