Marika Šoposká se s manželem Čechákem seznámila kuriózně. Šustily jí šaty

Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka (25) – Šoposká o seznámení s manželem

Herečka Marika Šoposká (32) prozradila, že se s manželem Petrem Čechákem (47) sblížili během natáčení pohádky. A to vskutku netradičním způsobem. Zvukařovi totiž šustění jejích šatů doslova trhalo uši. Ve známé talkshow Honzy Dědka se Marika navíc svěřila, proč se nemohli shodnout na jménu pro druhé dítě.

Sympatickou Mariku Šoposkou (32) znáte nejen z divadelních prken či oblíbených seriálů, ale jistě si ji pamatujete i z některé pohádky jako krásnou princeznu. Těch si v počátcích své kariéry užila usměvavá herečka až až. Díky jedné z nich se ale také v osmnácti letech poznala se svým budoucím manželem, zvukařem Petrem Čechákem.

Překvapivě jim k tomu dopomohla Maričina garderoba. „Seznámili jsme se na natáčení, protože mi moc šustily šaty,“ prozradila s úsměvem rodačka z Havlíčkova Brodu. „Měla jsem pohádkové šaty ze šustivé látky, a když jsem přicházela do ateliéru, jemu ve sluchátkách málem praskly bubínky,“ popsala Dědkovi první setkání s Čechákem, za kterého se nakonec provdala.

Se svatbou dlouho neotálela. „Vdávala jsem se asi ve 23 letech. Už si to moc nepamatuju. Já obecně nerada počítám. Můj manžel je asi o 11 let starší – doufám, že jsem to řekla správně,“ snažila se Šoposká dopočítat věkového rozdílu, který ve skutečnosti činí 15 let. V pořadu Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka, který můžete vidět každé letní úterý večer na Primě, také přiznala, že na rozdíl od ní je její muž velký introvert. „Je fakt, že mám asi víc energie než manžel, ale hezky se doplňujeme,“ řekla s tím, že svého partnera rozhodně nijak neutlačuje. „Vždycky byl takový. U nás někdy i ticho mluví,“ smála se Marika.

Šoposká a Čechák se nemohli shodnout na jménu pro dítě

Petr Čechák, jehož bratr Pavel rovněž pracuje ve filmové branži a v minulosti byl ženatý s herečkou Tatianou Dykovou a Berenikou Kohoutovou, se ale nebál ozvat v momentě, kdy zásadně nesouhlasil s výběrem jména pro jejich druhého potomka. „Nemohli jsme se shodnout na jméně pro syna. Já chtěla Bonifáce. Protože můj první syn se jmenuje Ben, ten druhý měl být Bon. Ale neprošlo to a je to Vincent,“ vysvětlovala svoje pohnutky Marika, k jejíž původní volbě se vyjádřil i režisér Zdeněk Troška, který na sebe práskl, v čem kdysi neustoupil své mamince.

Ačkoliv si Marika jméno pro druhorozeného syna neprosadila, stále trvá na svém a Bonifác se jí jednoduše líbí. Další šanci k přemluvení manžela a pojmenování potomka už ale podle svých slov mít nebude. „Téma třetího dítěte neotvíráme. Už nechci řešit žádné další klučičí jméno,“ uzavřela tuto diskusi půvabná herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.