Celebrity

6. června 2024 10:11

Tomáš Durčák

Expartner Dary Rolins Matěj Homola se po padesátce poprvé oženil

Zpěvák a kytarista rockové kapely Wohnout Matěj Homola si na svou první svatbu opravdu uměl počkat. Nakonec se „do chomoutu“ rozhodl skočit krátce před svými 51. narozeninami, které oslaví v červnu. Jeho dlouholetá partnerka Andrea se tak konečně dočkala zřejmě vytouženého dne.

Matěj Homola si šťastnou novinu nechal pro sebe a ničím z veselky se online nepochlubil. Byť kapela Wohnout, jejímž je zpěvákem, dost možná leccos naznačila začátkem dubna, když vydala nový singl s názvem „Nevěsta“, k němuž nechyběl i klip.

Proběhlou svatbu však na své sociální síti „propálil“ jeho kamarád Martin. „Tak hodně šťastnejch kilometrů společným životem, manželata,“ napsal ve svém přání novomanželům. Homola je kromě hudby vášnivým milovníkem motorek a dlouhých výletů na nich. Právě fotky z cest jsou ostatně tím hlavním, co často sdílí.

Matěj svým sňatkem tak trochu „porušil“ nepsanou dohodu, kterou tak trochu na oko měl se svou expartnerkou, slovenskou zpěvačkou Darou Rolins. S tou mají společně dnes šestnáctiletou dceru Lauru a oba se úspěšně sňatku ve svých životech celých padesát let vyhýbali. Frontman Wohnoutů však do toho nakonec „praštil“.

Matěj Homola se svou dnes již manželkou Andreou:

Mohlo by vás zajímat: Zpěvák Wohnoutů boural na motorce. Jsem de facto nepohyblivý, vzkázal z albánské nemocnice

Nabízí se proto otázka, jestli ho nebude Dara následovat. Velká láska s bývalým fotbalistou Petrem Nedvědem by k tomu ostatně vybízela. A co víc, na to, jestli k tomuto sňatku nakonec opravdu dojde, jste si před časem mohli dokonce i vsadit. Slovenská popová diva si však svůj celoživotní postoj ke sňatku zachovává i dnes a nikam se rozhodně nežene.

„Já po svatbě netoužím. Neříkám, že bych řekla ne. Myslím ale, že se to ve vztahu tak nějak vycítí, jestli je to nutné posunout o další level. To už by ale byla extrémní rychlost, nemyslíte,“ zhodnotila v listopadu 2023 zpěvačka pro Super.cz. „Jsem neobyčejně šťastná a dělám, co mě baví,“ dodala Dara, která se tak do vdávání očividně stále příliš nehrne.

Matěj Homola v pořadu SHOWTIME prozradil, jaký je tatínkem své dcery Laury:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.