Melša a Hrnčiříková jsou zpět v oblíbeném seriálu. Bývalí kadeti bojují o život

1. MISE (31) – Zraněná Ester

Krásná Beáta Hrnčiříková a charismatický Radek Melša se opět objeví v úspěšném seriálu z vojenského prostředí. Jejich postavy se po delší době vracejí do rubavské nemocnice. Na rozdíl od ostatních frekventantů je ale čeká úplně jiný boj – boj o vlastní zdraví. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Vojenské kadety, kteří ve známém seriálu bojují o místo v prestižní mezinárodní jednotce a plánují se účastnit důležitých zahraničních misí, by rozhodně ani ve snu nenapadlo, že své bývalé kolegy, již v kurzu nebyli tak úspěšní jako oni, potkají zrovna při této příležitosti. Budou je totiž muset ošetřovat jako vážně raněné.

Když do rubavské nemocnice přivezou přeživší až z dalekého Mali, kadeti nestačí na příjmu valit oči. „Ester?“ zírá nevěřícně na svou exrivalku Eva v podání Annette Nesvadbové. „Ty kráso,“ okomentuje to Vláďa, jenž je jindy samá legrace, tentokrát ale i jeho přejde smích. Takové setkání si rozhodně nepředstavovali.

Hrnčiříková i Melša na pokraji sil

Exotická kráska ale bohužel není jediným pacientem, který je frekventantům dobře znám. Společně s ní přivezou v dalším díle seriálu 1. MISE, který uvidíte ve středu od 20:15 na Primě, i Radka Melšu coby milého Ondřeje Stejskala. Zatímco Ester budou lékaři zachraňovat oko, u Ondřeje vynaloží při operaci veškeré síly, aby jeho zranění nebylo fatální a sympatický mladík mohl dál chodit.

I když je to už nějaký čas, co v kurzu MISE zůstala jen šestice těch nejlepších, Ester a Ondřej jim byli rovnocennými soupeři. Nakonec to byli právě oni, kteří vypadli jako poslední dva. Postavě Radka Melši se stalo osudným sblížení s pacientkou, ze které se vyklubala špionka. „Touhle zkouškou neprošel,“ líčil tehdy zásadní chybu seriálového Ondřeje. Beáta Hrnčiříková zase musela výcvik opustit kvůli tomu, že chybně určila pacientovu diagnózu. O to hůř, že ji k tomu podle navedl Libor Matouš jako vychytralý svůdník Fryvaldský.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.