Míša požádala partnera o ruku. Vezme si ji pod podmínkou, že domů přinese výhru

Žádost o ruku - Prostřeno! S28 (40)

Páteční hostitelka Míša dala partnerovi nůž na krk a ten souhlasil, že si ji vezme, pokud tento týden kuchařské klání o šedesát tisíc vyhraje. Bude to tedy opravdu napínavý souboj mezi Míšou a Mílou, která zatím v soutěži vede a je považovaná za taktičku.

V kuchařské soutěži z Vysočiny se v pátek k plotně postaví sedmadvacetiletá Michaela. Ta nevaří ve svém bytě s vysvětlením, že má možná před svatbou a doma potřebuje klid. Proto pozve soupeře do domu svojí maminky, kde ještě nedávno bydlela. Pracuje jako operátorka výroby a má tříletý vztah. Sama o sobě tvrdí, že jí dlouho trvá, než se ve společnosti rozkouká. Na její menu se hosté budou těšit a tuší, že si dobře pochutnají.

Míša slibuje tatarák z uzeného lososa, hovězí vývar, pečené kachní stehno s knedlíkem a se zelím, jako dezert bude cheesecake z karamelových sušenek. Erik a Ljuba měli chuť na rybu, tak si konečně přijdou na své. Naopak Václav ryby nerad. Míša si věří a po včerejším uhelnatém fiasku ví, že její kachna bude v porovnání s Václavovou lepší. Dá si také víc záležet a udělá zelí z hlávky. K předkrmu bude podávat domácí toustový chléb.

Podívejte se na přiznání ohledně taktizování:

Po výhře touží víc lidí. Kdo taktizoval?

Jelikož Míša nikomu neřekne, že nejsou u ní doma, budou při šmejdění hosté zmatení. Její dětský pokojík s tmavými zdmi a dřevěnými obklady bude podle Erika příliš ponurý. Podle vybavení a malé postele poznají, že to možná není její současná ložnice, ale jen nějaká trucovna. Během hlavního chodu pak hosté vyzvídají, jak to tedy je. Když Míša kápne božskou, bude soupeře mrzet, že neviděli její současné bydlení. Přijde řeč i na to, co by hostitelka udělala s výhrou. „Ptala jsem se přítele, že když půjdu do Prostřena a vyhraju, jestli si mě vezme. Tak řekl že jo. Šlo by to na svatbu,“ přizná Míša. Václavovi na tom něco nesedí. „To se má ptát on tebe, ne?“

Ujala se podle něj chlapské role. Podle ní by se ale partner nedokopal k činu. To bude nervák! Nenechte si ho ujít na prima+, nebo v pátek vpodvečer na obrazovce, kdy bude odhalen vítěz. Už teď můžeme prozradit, že dojde i na slzičky. Napnutí budou i soutěžící a ještě před vyhlášením si budou vyjasňovat, zda někdo netaktizoval. Václav přizná, že šel do pořadu Prostřeno! pro peníze a ocitne se tak mezi podezřelými. Stejně se mu ale všichni ještě jednou vysmějí za jeho spálenou kachnu. „Jestli se ukáže, že Vašek opravdu taktizoval, tak mě zklame jako člověk,“ prohlásí hostitelka. Jak už víme, výhru by si přála i Míla s Míšou. Kdo nakonec bude mít víc štěstí?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.