Celebrity

6. září 2024 14:00

Kisa Císařová

Móda z premiéry filmu Světýlka: Žilková v šatech od Agáty, Maximová s pusinkou na zádech

Móda z premiéry filmu Světýlka v kině Lucerna

Bílá. Tak by se dalo jedním slovem odpovědět na otázku: Jaká byla slavnostní premiéra filmu Světýlka z hlediska módy? Herečky společně s režisérkou totiž do pražského kina Lucerna dorazily shodně oděné do bílé barvy. Každá ale zvolila úplně jiný styl a celkové ladění outfitu. Posuďte sami.

Veronika Žilková (62)

Asymetrické šaty na jedno rameno s kapsami zvolila pro příležitost slavnostní premiéry Veronika Žilková. Šaty si ovšem nepůjčila u žádné módní návrhářky či návrháře, za zápůjčkou premiérového outfitu zamířila úplně jinam. „Ráno jsem si ho půjčila u Agáty, protože Beata přikázala, že jdeme všichni v bílém. Já nic bílého neměla, tak jsem šla k Agátě,“ prozradila webu Prima Ženy se smíchem Veronika Žilková. Šaty neznámé značky herečka doplnila náušnicemi, které koupila v obchodním řetězci za třicet korun, špičaté lodičky poseté kamínky jí pak vybrala druhá dcera Kordula. Na rozdíl od kolegyň se Veronika Žilková sama sobě postarala o make-up i účes. „Nalíčila a učesala jsem se a pak jsem zmokla. Kdyby mi bylo patnáct, plakala bych. Ale protože mi je, kolik mi je, je mi dobře,“ vysvětlila usměvavá herečka.

Elizaveta Maximová (32)

Nikoli šaty, ale halenku s dlouhým rukávem a sukni v délce na zem vynesla na premiéru Elizaveta Maximová. Obojí v bílé barvě a obojí z dílny návrhářky Zuzany Kubíčkové. Bílou barvu herečka rozbila zajímavým detailem – vyšitou oranžovou pusinkou na zádech ve výšce mezi lopatkami. Páskové lodičky si obula herečka své vlastní. „Netuším, od koho jsou. Vytáhla jsem je ze skříně a myslím si, že je mám asi pět let,“ svěřila se Elizaveta Maximová.

Beata Parkanová (39)

Do obchodu v centru Prahy si zamířila před premiérou obstarat šaty Beata Parkanová. Režisérka si nechala poradit a na uvedení svého filmu do kin tak vynesla zajímavě řešené světlé šaty francouzské značky v délce do půli lýtek. Outfit doplnila vlastními černými lodičkami s ostrou špičkou a zajímavým vázáním na nártech.

Mia Bankó (9)

Sladěná se svými staršími a slavnějšími kolegyněmi, tedy rovněž v bílých šatech, dorazila i dětská představitelka hlavní role filmu Světýlka Mia Bankó. K jednoduchým vypasovaným saténovým šatům obula vycházející herecká hvězda bílé baleríny s páskem rovněž v bílé barvě.

Martin Finger (53)

Kostkované kalhoty i vestu si na premiéru oblékl Martin Finger. Barvou košile ladil se svými kolegyněmi, byla totiž v bílé barvě. V duchu elegance si herec vybral i společenské boty.

Jak to přítomným slušelo a v jaké celkové hodnotě byly jejich outfity? Kdo se slavným ženám postaral o make-up a vlasy? To a mnohem víc se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková film premiéra móda Martin Finger herec celebrity oděv Beata Parkanová Světýlka Mia Bankó umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika Film Světýlka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.