Celebrity

4. září 2024 16:11

Kisa Císařová

Premiéra filmu Světýlka a všechny dámy v bílé. Režisérka přikázala, smála se Žilková

Premiéra filmu Světýlka v Lucerně

Vyprovodit do kin film Světýlka a zažít jeho pražskou premiéru. Za tím účelem se potkali tvůrci nejnovějšího počinu režisérky Beaty Parkanové (39). A místo si nemohli vybrat honosnější. Velkolepá premiéra se totiž odehrála v prostředí kina Lucerna v samotném centru hlavního města. Ještě před samotným promítáním všechny přítomné zaujala skutečnost, že dámy herečky i režisérka se pro příležitost premiéry sladily do bílé barvy.

V českém showbyznysu je běžnou praxí, že si herečky půjčují na slavnostní příležitosti šaty u návrhářů a návrhářek. Veronika Žilková (62), která ve snímku Světýlka ztvárnila roli babičky hlavní hrdinky, ovšem za zápůjčkou premiérového outfitu zamířila úplně jinam.

„Ráno jsem si ho půjčila u Agáty, protože Beata přikázala, že jdeme všichni v bílém. Já nic bílého neměla. Tak jsem šla k Agátě a do tohoto outfitu, u kterého musím mít ruce v kapsách. Když je nemám, vypadám jako almara. Ale večerní šaty s kapsami jsou dobré. Nevím, kde je Agáta vzala,“ prozradila webu Prima Ženy se smíchem Veronika Žilková.

Rovněž v bílém dorazily i filmová dcera a vnučka Veroniky Žilkové, tedy Elizaveta Maximová (32) a dětská herečka Mia Bankó. Výjimkou skutečně nebyla ani režisérka Beata Parkanová, která měla být strůjkyní nápadu vyrazit v outfitech bílé barvy. Mužské představitele na premiéře reprezentoval Martin Finger (53), který slavnostní ráz premiéry podtrhl kostkovanými kalhotami a vestičkou, pod kterou i on zvolil košili sněhobílé barvy.

Nehledě na domluvu hlavních hvězd filmu dorazily na Premiéru Světýlek oděny do bílé i herečka Markéta Hrubešová (52) a režisérka Irena Obermannová (62). Na to, jak to přítomným slušelo, se podívejte v reportáži v úvodu článku. Dozvíte se v ní také to, s jakými očekáváními do kina Lucerna dorazili a zda si čtou kritiky a zajímají se o názory diváků.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.