Celebrity

29. srpna 2024 06:30

Kisa Císařová

Veronika Žilková je babička, co všechno dovolí. Jako matka jsem byla přísná, přiznala

Veronika Žilková prozradila jaká je babička i matka díky filmu Světýlka

Umět se zhodnotit v oblasti tak osobní, jakou je rodičovství, nebývá nikdy snadné. Přesně tohle teď nicméně díky svému nejnovějšímu filmovému počinu udělala Veronika Žilková (62). Podle jejích vlastních slov byla herečka diametrálně odlišnou matkou, než jakou je teď babičkou.

„Zrovna dneska u mě spala vnučka. Děti u mě pořád chtějí spát a vždycky říkají: Ty jsi babička, co všechno dovolí,“ prozradila webu Prima Ženy Veronika Žilková. Když ale měla děti v tomtéž věku, v jakém jsou teď její vnoučata, Veroničin přístup k výchově byl úplně jiný. „Byla jsem hodně přísná matka, hodně. Protože jsem měla moc práce. Většinový tatínek, což znamená, že byl tatínkem nejvíc mých dětí, bohužel hodně pil. Upil se, už zemřel. Byl sice hrozně fajn, ale alkoholismus není úplně ideální pro manželky. Děti to kupodivu tak nepoznamenalo, protože já to vždy nějakým způsobem vyvažovala a kryla. Ale byla jsem ta přísná. Jelikož tatínek byl ten, který chodil o půlnoci s čokoládami v kapse, zatímco já byla ta, která chtěla, aby snědli večeři a uklidili si bačkory,“ otevřela se na mimořádně citlivé téma herečka.

Na základě životních zkušeností dnes Veronika Žilková, která vychovala čtyři biologické děti a dvě adoptované, má v jedné věci naprosto jasno. „Snažím se jako babička už nebýt vychovatel. Doufám, že jsem své děti vychovala tak, že budou dobrými rodiči. A já už teď můžu být ta babička, která chodí s vnukem na ryby a blbne s vnučkami. Včera jsme se do jedenácti do večera, promiň, Agáto, nešla spát hned, malovaly na zahradě. Dělaly jsme si kosmetický salon,“ nechala nahlédnout do své duše i domácnosti šťastná trojnásobná babička. Úplně jinou babičku ovšem Veronika Žilková ztvárnila v novém filmu Světýlka.

Ten je mozaikou jednoho dne v životě malé holčičky jménem Amálka, které se boří dětské jistoty, jelikož jí hrozí rozpad rodiny. „Hraju negativní postavu babičky, která se neumí srovnat s tím, že její dcera, matka té holčičky, ráno oznámí, že odchází od rodiny,“ představila svůj nejnovější film Veronika Žilková. „Všechny ženy, které odejdou od svých dětí, způsobí svým dětem obrovské trauma. Protože odmítnutí od matky je, myslím, horší než odmítnutí od otce. A proto ta moje postava z hlediska svého věku je tak hrozně nešťastná z toho, co se stalo. Ale nedělá to šťastným způsobem. Dělá to přesně způsobem, jakým to dělají babičky, že o tom pořád mele,“ pokárala herečka jednání své postavy, která v průběhu celého děje rozdává jednu nevyžádanou radu za druhou. Co dalšího o své rodině skutečné, ale i té filmové ze snímku Světýlka, Veronika Žilková prozradila? Pusťte si video na začátku článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.