Celebrity

13. března 2023 16:30

Eliška Reiglová

Jiří Šlégl má doma krásku k pohledání. S Nelou ho čeká první výročí

Moderátor zpravodajské stanice CNN Prima NEWS Jiří Šlégl patří ke šťastlivcům, kterým se na pracovišti podařilo být nejen kariérně úspěšný, ale také si tam najít lásku. Ani ne před rokem se dal dohromady s krásnou Nelou Slivkovou, s níž tak v květnu oslaví první výročí. Vztah chtěl pár původně tajit, ale nepodařilo se.

Moderátor Nového dne na CNN Prima NEWS Jiří Šlégl je už téměř rok šťastně zadaný. Právě v práci se seznámil s krásnou Nelou, která už od svého nástupu měla oči jen pro něj – zaujal ji prakticky na první pohled. Rozhodla se ale, že bude lepší být jen přátelé. Nechtěla totiž vytvářet trojúhelník.

Čtěte také: Děsivé drama na konci dovolené. Moderátor CNN Prima NEWS se nemohl vrátit domů

„Seznámili jsme se v práci. Všimla jsem si ho, hned jak jsem do práce nastoupila. Vysoký, tmavovlasý, vousatý a vždycky hezky voněl. On moje sympatie opětoval, ale byl tam trochu zádrhel, že Jirka byl v té době zadaný. Z toho důvodu jsem s ním chtěla udržovat vztah pouze v přátelské rovině,“ prozradila webu Super.cz.

Nakonec se ale osobní život oblíbeného moderátora vyvrbil jinak a lásce už nestálo nic v cestě. „Jirka jednoho dne přišel s tím, že už je sám a chtěl by být se mnou. A tak začal náš vztah. Ze začátku jsme to chtěli v práci tajit, ale stejně to všem muselo být hned jasné,“ zasmála se krásná Nela.

Počáteční nezájem

Jiří Šlégl nad svou nynější partnerkou původně vůbec neuvažoval jako o někom, s kým by se mohl dát dohromady. „Nelči jsem si všiml asi až tak po půl roce od chvíle, kdy k nám nastoupila. I když zpětně nechápu, jak je to možné. Navíc jsem se s ní seznámil přes našeho společného kamaráda a v domnění, že právě onen kamarád má o Neli zájem a já jsem v tu chvíli nic takového neřešil,“ přiznal.

Čtěte zde: Monika Leová je těhotná. Šťastnou novinu ohlásila roztomilým vtípkem, který pobaví

Nakonec došlo ke vzájemnému sblížení. „Až časem jsme si začali více povídat, mimo jiné hodně o jídle, které máme oba rádi, a nakonec nám to začalo trochu přerůstat přes hlavu. Musel jsem si vyřešit svůj osobní život a nakonec se vše začalo ubírat správným směrem,“ doplnil Šlégl.

Párové focení

Zatímco Nela Slivková jakožto Miss Globe Photogenic 2022 už má před fotoaparátem nějaké zkušenosti, Jiří Šlégl byl dosud zvyklý stát jen před kamerou. Na společné focení nicméně partneři kývli a už před prvním výročím vztahu si tak dali dárek s krásným výsledkem.

Čtěte zde: Petr Suchoň a Klára Koukalová slaví páté výročí svatby. Pochlubili se fotkou od moře

„Popravdě se fotím nerad, ale tady jsem si připadal hrozně přirozeně, skoro jako doma. A výsledek se mi moc líbí, to ‚něco‘ mezi námi je na fotkách podle mě vidět – nebo mi to tak aspoň připadá,“ dodal zamilovaný Jiří Šlégl.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.