Celebrity

23. července 2024 15:44

Šarlota Chmelařová

Monika Leová o sestře: Podobné si jsme pouze hlasem. Podle fanoušků je celá Kostková

Monika Leová bydlení

Moderátorka Monika Leová se na sociálních sítích ukázala spolu se svou sestrou Lenkou. Obě dámy společně navštívily kadeřnický salón a na odchodu se společně vyfotily. Fanoušci hned začali řešit, jak moc si jsou sestry podobné.

Monika Leová má sestru Lenku a obě se narodily do multikulturní rodiny. Jejich maminka je z Česka a tatínek z Vietnamu. Ačkoliv mají oba dva rodiče stejné, na první pohled si u nich všimnete, že si s jejich vzhledem pohrály geny trochu jinak.

Mohlo by vás zajímat: Monika Leová ukázala první fotku se synem a promluvila o porodu. Byl to masakr, napsala

Lenka žije spolu s rodinou v Austrálii, a tak se spolu s Monikou zase tak často nevídají. Tentokrát ale přijela do Česka a děvčata si společně udělaly holčičí odpoledne u kadeřníka. „Po dvou letech zase spolu na vlasech. Příště jde Mia s námi,“ doplnila Monika do popisku k sérii společných fotografií, které umístila na svůj profil na Instagramu. „Vzhledově si se ségrou tolik podobné nepřijdeme, po hlase se ale nerozeznáme skoro ani my dvě,“ dodala.

Podoba se sestrou

Jejich podobu začali okamžitě rozebírat fanoušci na sociálních sítích. „Ségra je víc Češka podobou na maminku, ale přesto máte stejné vlasy a výšku, takže nakonec je ta podoba velká,“ napsala například jedna sledující. „Jste si podobné a obě krásné,“ dodala další. „Jako sestry jste si podobné. Vlásky a ta postava,“ okomentovala další fanynka.

Čtěte také: Monika Leová uvaří podle tátova receptu. Modelky se málem nenají

Mohlo vám uniknout: Tereza Kostková za drahé věci neutrácí. Zbytečně kupuju jen dřevěné tácky, říká

Někomu dokonce Lenka připomínala známou herečku. „Mně připomíná Terezu Kostkovou. Krásné obě,“ vyzdvihla vzhled obou sester další žena. Jiná sledující zase poznamenala, že jsou si podobné jako vejce vejci. „Pozor, ať si vás nesplete manžel,“ zavtipkovala. V úvodním videu se můžete podívat, jak Monika Leová s rodinou bydlí.

Podívejte se také na moderátorku Terezu Pergnerovou v pořadu 7 pádů Honzy Dědka:

Sdílejte článek
Štítky Monika Leová moderátorka sestra celebrity rodina Lenka Leová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.