Monika Leová uvaří podle tátova receptu. Modelky se málem nenají

Prostřeno! XXV (1) - Jak vylít zlost

O titul nejlepší hostitelky týdne se v repríze soutěže amatérských kuchařů utká pětice krásných a talentovaných žen, které jsou chloubou českého showbyznysu. V pondělí se hosté podívají za televizní moderátorkou a českou Miss Earth 2013 Monikou Leovou.

Pondělní hostitelka Monika Leová se po úspěchu na soutěži krásy stala moderátorkou CNN Prima NEWS. V současné době se věnuje trochu jiným povinnostem, než je moderování. Na jaře roku 2021 se jí narodila dcera Mia, nyní je modelka těhotná podruhé. S manželem Martinem Košínem nedávno oslavili 13. výročí. Moničino pondělní menu se ponese ve stylu „asian fusion“, který kombinuje pokrmy z různých asijských kuchyní. Chybět tak nebude ani ta vietnamská, kterou Monika připraví podle tatínkových domácích receptů.

Monika pochází z rasově smíšené rodiny, její maminka Jana Leová je Češka a otec Lê Đinh Châu je vietnamského původu. V repríze speciálu kulinářského souboje uvaří tento týden i zpěvačka Debbi nebo moderátorka Andrea Antony. Další hostitelky úspěšně sbíraly ocenění v soutěžích krásy. Čtvrteční hostitelka Andrea Kalousová byla v roce 2015 korunována jako Česká Miss World, ta páteční – Andrea Bezděková – v roce 2016 vyhrála prestižní titul Česká Miss.

Podívejte se na Moničino bydlení v rodném domě:

Monika vtipkuje o vietnamských stereotypech

Při vaření Monika ukáže, jak se zbavuje stresu. Když ji například partner Martin Košín naštve, rozbíjí paličkou arašídy. Soutěžící ochutnají mangový salát, maso na karamelu s rýží, čočkovou polévku s kari a kokosovou zmrzlinu. „Doufám, že nikdo z hostů nebude čekat, že jim tady třeba naservíruju nějakého psa. Občas když jdu k tátovi, zeptám se ho, jestli pro nás nemá nějaké překvapení,“ vtipkuje na účet vietnamských stereotypů Monika. Při hlavním chodu Moniky si dámy vyzkoušejí svoji zručnost.

K asijskému pokrmu dostanou hůlky místo příboru. „Je to docela náročné s těma hůlkama, musím říct, takhle ke konci. Furt čekám, jestli někdo vezme tu lžíci. Jelikož mám trochu křeč v ruce, možná to za chvíli budu já,“ komentovala nesnadnou situaci u stolu Andrea Kalousová. Vpodvečer na obrazovkách a na prima+ uvidíte, které z těchto krásek to půjde za plotnou nejlépe. Kdo si nakonec odnese výhru 60 tisíc.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.