Monika čelí během večeře tvrdé taktice. Od vystrašené soupeřky dostane jen jeden bod

Prostřeno! S27 (57) - Ostuda

Páteční hostitelka Monika není ve snadné pozici. Vařit bude sice poslední a může se tak připravit na úkol týdne v podobě velikonoční nádivky, její soupeřky ale taktizují čím dál drsněji. Přiznání nad pokličkami nepřinese nic dobrého.

V soutěži amatérských kuchařů z Moravskoslezského kraje se v pátek postaví k plotně maminka na rodičovské dovolené Monika. Pro ni je účast v pořadu rozptýlením a doufá v nevšední zážitky. Těch se jí dostane požehnaně spolu s poznáním různorodých charakterů. Monika svoje menu pečlivě trénovala a všechno by mělo být na jedničku. Podávat se budou mini špízy ve slanině s domácí bagetkou a salátem, polévka z pečených rajčat, hovězí na víně s bramborovou kaší a borůvková panna cotta ozdobená zlatým prachem.

Úkol týdne, velikonoční nádivku, bude podávat v podobě slaných muffinů. Jako předkrm budou švestky naložené ve whisky obalené ve slanině. Zatímco všichni hostitelce jídlo pochválí, Katka necítí chuť švestek. „Katka už je velice nervózní. Ví, že nevyhraje, a tak je zklamaná. Určitě bude dávat málo bodů,“ myslí si Káča. Katce se její večer opravdu nepovedl, jak si můžete připomenout na prima+. Použije to i jako výmluvu při páteční chvilce pravdy. „Když se člověku jeho večer nepovede, neměl by kvůli tomu dávat méně bodů i ostatním,“ soudí hostitelka Monika.

Podívejte se, jak taktička Katka hledá, co by zkritizovala:

Vyjdou taktičkám jejich plány?

Polévka z pečených rajčat působí poměrně pracně. Hosté místo pochvaly tvrdí, že jim připomíná lečo. Z toho Monika nebude vůbec nadšená. Hlavní chod i dezert budou mít úspěch. Monika se svěří, že byla celý týden nervózní. Bára soudí, že ona měla jako pondělní hostitelka největší nevýhodu.

I ona svým způsobem taktizuje, protože si podle ní každý nechává v pondělí rezervu. To by vysvětlovalo její předsevzetí dávat ostatním maximálně sedm bodů. Ještě, než bude prozrazen vítěz, soutěžící nad pokličkami prozradí svoji taktiku. „Já se omlouvám, říkala jsem, že jsem taktik a nejméně jsem dala jeden bod,“ přizná Káča, která nejnižší známku použije právě v páteční večer. Katka poté vysvětlí, že ji Prostřeno! stálo hodně energie a času, proto začala taktizovat, i když to původně neměla v plánu. Poté, co se jí jídlo nepovedlo, začala se bát, že nevyhraje. Jako zadlužená dvojnásobná maminka peníze potřebuje. Kdo nakonec zvítězí a kdo se bude za sebe stydět?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.