Na můj povel: Ch*ijeme! Močení na auta stmelí Marka Němce a jeho žáky

Močení na auta stmelí nejlépe – Malá velká liga (7)

Jak se nejlépe pomstít sokovi v lásce, který vás vystřídal po boku milované ženy? Originální recept dají Marku Němcovi coby fotbalovému trenérovi jeho malí svěřenci. A uleví se mu při něm nejen psychicky, ale i fyzicky. Doslova. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

„Mě když nas*al vedoucí na jednom letním táboře, poch*al jsem mu auto,“ zní neotřelá rada jednoho z žáků základní školy, když se spolu s dalšími členy prapodivně různorodého fotbalového družstva zajímá, proč je jejich trenér Růžička v podání Marka Němce smutný. „Já ho zas poch*al svému otčímovi,“ přidává se se škodolibým úsměvem další.

Ačkoliv to není tak dávno, co byla pro problémového Růžičku, jenž si odpykává trest veřejně prospěšných prací právě coby trenér marného školního týmu, přítomnost dětí zcela nesnesitelná, postupem času otáčí. A tak se spolu v dalším díle seriálu Malá velká liga, na který se můžete těšit v pondělí večer na Primě, vydávají na neobvyklé a průšvihem zavánějící dobrodružství. Nový přítel jeho lásky Sáry má totiž jako provozovatel autopůjčovny více než jen jedno auto, a tak je třeba posila.

Pod rouškou tmy se milovník fotbalu Marek Němec, jehož ve skutečném životě tento sport nikdy moc nelákal a holky balil raději na motorku, vkrade na parkoviště s čelovkou na hlavě a v doprovodu dětí. „Na můj povel: Ch*čijeme!“ odstartuje pomstu a nevšední úkol, který tentokrát plní všichni s šibalskou radostí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.