Na svatbě se kamarádka vyspala s mým klukem. Pak tvrdila, že ji znásilnil

Svatba bývá velkým dnem nejen pro zamilovanou dvojici, ale také pro všechny hosty, kteří na veselku dorazí. Nebývá nouze o alkohol a vypjaté emoce. Redakce Prima Ženy přináší příběh, jaký umí napsat snad jen život. Pro slečnu Eriku přinesla svatba její kamarádky slzy a vztek.

Už od základní školy jsme tvořily nerozlučnou trojku a byly jsme rády, že jsme se dostaly i na stejnou střední školu. Já, Alice i Martina jsme prostě byly kámošky do nepohody. První z nás se vdávala Alice, já měla v té době roční vztah a Martina byla bez přítele.

Na svatbu jsme se všechny tři hodně těšily, každá z jiného důvodu. Pro Alici to byl největší den jejího života. Já si říkala, že když můj Tomáš uvidí to svatební veselí, že mu třeba dojde, že je čas i pro nás... A Martina? Ta se netajila tím, že by jí vůbec nevadilo, kdyby na svatbě někoho sbalila.

Velký den se konal na krásném statku kousek od Prahy. Na svatbě byly skoro tři stovky lidí a Martina od prvního momentu připomínala vlčici, která se vydala na lov. Je tedy pravda, že na všechny pány ve svátečních šatech byl opravdu krásný pohled.

Byl to den, který se opravdu povedl. Bylo horko, alkohol tekl proudem, tančilo se, všichni se smáli... Bylo to super, ale mně se udělalo už po půlnoci blbě od žaludku, přece jen jsem celý den popíjela, málo jedla, vodu skoro nepila... Trochu jsem přebrala a šla si lehnout do penzionu, který byl součástí celého areálu. Tomášovi jsem říkala, že budu ráda když přijde brzy za mnou, ale že taky vidím, že se dobře baví, že nemusí tolik chvátat. A Tomáš nechvátal...

Tomáš do postele nedorazil

Ráno jsem se vzbudila už kolem 6. hodiny a šla na záchod. Vůbec mi nebylo dobře. Tomáš v pokoji nebyl. Což mi na náladě nepřidalo. Kolem 8. hodiny jsem se vypotácela z pokoje a šla do jídelny. Novomanželé ještě spali, ale část hostů už byla na snídani. Tomáš nikde. Začala jsem o něj mít strach. Když se neobjevil do desáté hodiny, začala jsem být trochu hysterická. Nedaleko statku byl totiž potok a já si začala představovat, jak se šel v noci projít, uklouzl a leží s rozraženou hlavou ve vodě...

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak poznáte lháře podle horoskopu?

Tomáše nakonec našli v zahradním domečku, kde zahradníci měli složené motorové pily a sekačku na trávu. Nebyl tam sám. Na matraci, kterou si tam dal asi zahradník, když potřeboval protáhnout záda, ležela taky Martina. Jediné, co jsem přes otevřené dveře zahlédla, bylo prso mojí kamarádky a ruka mého kluka. Udělalo se mi znovu zle a šla jsem zase zvracet.

Ještě horší bylo, že za mnou okamžitě začali chodit úplně cizí lidé a říkali mi, že je to hrozné a jak se cítím a zda nepotřebuji pomoc. Jediné, s čím bych v tom stavu chtěla pomoci, byla fyzická likvidace mého kluka a mé kamarádky. To jsem ještě netušila, že to nejhorší teprve přijde.

První do jídelny dorazila Martina, která už pochopila, že noční dobrodružství s mým klukem je hlavním tématem ranních hovorů. „Eriko, vím jak to vypadá, ale je to jinak. On mě znásilnil. Bude říkat, že jsme to chtěla, ale znásilnil mě. Dám si kafe a jdu volat policii,“ oznámila Martina a začala brečet.

Seděla jsem tam, bolela mě hlava a vůbec mi nedocházelo, co se děje. Moje hlava nějak nemohla rozhodnout, zda je horší, kdyby si užili dobrovolně, nebo zda je větší peklo, že Tomáš Martinu nutil. Přesto mi ale docházelo, že jsem je ztratila oba. Za chvíli dorazil Tomáš. Šel rovnou ke mně s tím, že si musíme promluvit.

Šli jsme na pokoj a Tomáš se na nic nevymlouval. Docela syrově mi popsal, jak s Martinou tančil, jak lítaly panáky, jak se šli projít a jak našli zahradní domek. „Martina nahlásí, že jsi ji znásilnil. Bude volat kriminálku,“ vysoukala jsem ze sebe. Stál tam jak praštěný lopatou. „Eriko, já jsem sice možná debil, ale nejsem prase,“ řekl to tónem, ze kterého jsem poznala, že nelže.

To už byli vzhůru i novomanželé. Seděli u Martiny a prosili ji, ať nevolá policii, že na svatbě je celá rodina, řada důležitých hostů, že takhle to prostě nejde. Martina brečela a dál tvrdila, že byla opilá a Tomáš ji do domečku zatáhl.

Když viděla, jak přicházíme s Tomášem od penzionu, došlo jí, že já už znám jeho verzi. „Dobře, nebudu policajty tahat sem, ale volám si taxi a jedu do Prahy na nejbližší služebnu,“ řekla Martina a šla si sbalit věci. Bylo mi jasné, že chce zmizet, ale taky mi bylo jasné, že žádné znásilnění hlásit nebude. A taky nehlásila. Od toho odporného rána jsme už Martinu nikdy neviděla.

Přišla jsem o Tomáše, přišla jsem o kamarádku a přišla jsem nakonec i o Alici. Ta mi začala nepochopitelně vyčítat, že já a Tomáš jsme jí zkazili svatbu a že kdyby věděla, jak to dopadne, tak nás nezve. To jsem brala jako křivdu a navíc mě Alice štvala, že ona je šťastná, ale mně se rozpadlo vše, v co jsem věřila. Přišla jsem o dva lidi, které jsem měla ráda a občas si říkám, že jsem měla Martinu nechat, aby policii opravdu zavolala. Alice mohla mít tu „dokonalou“ veselku vylepšenou a grandiózní finále.

Mohlo by vás také zajímat toto video. Jak to vypadá, když praskne nevěra:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.