Padesátiny letos oslaví řada slavných. Někteří se sešli na party v oblíbené show

Máme rádi Česko XII (7) - Slavné osobnosti slaví padesátiny v Máme rádi Česko

Každý vyniká v jiném oboru, ale jedno je spojuje. Ročník 1973. Kdo letos v oblíbené zábavné show oslaví svých krásných padesát let existence?

Ve velkolepou narozeninovou oslavu se promění páteční premiérový díl zábavné show Máme rádi Česko. Moderátor Libor Bouček ji připravil špičkám ve svém oboru. Padesátiny na televizi Prima oslaví lyžařka Kateřina Neumannová, režisér Jiří Strach, herečka Jitka Schneiderová, houslista Pavel Šporcl, fotbalista Jan Koller a herec Lumír Olšovský.

Padesátka –⁠ nejlepší období života

Nikdo z přítomných nejenže na padesát nevypadá, ale ani se tak necítí. Houslista Pavel Šporcl prý prožívá nejlepší roky profesního života: „Teď je to nejlepší. Ale já se snažím hrát tak uvolněně a dobře, abych vydržel ještě do osmdesáti. Kontinuálně se zlepšuji. Je to dobrý věk,“ chválí si pět křížků na krku houslista Pavel Šporcl. Lumír Olšovský má z padesátky, kterou překlene letos v létě, rozporuplné pocity. „Je to divný pocit, ještě se nedostavila ta moudrost stáří a už blbnu. Je to takový divný předěl,“ říká herec.

Stejně staří jako Nuselský most

Libora Boučka zajímalo, jakou oslavu pro maminku Kateřinu Neumannovou přichystá její dcera Lucie. „Teď jsi mě zaskočil. Já doufám, že si vzpomene,“ zapochybovala naše nejlepší lyžařka Kateřina Neumannová. To Jitka Schneiderová se zarazila, když se dozvěděla, že je stejně „stará“ jako Nuselský most v Praze. „Ale všichni vypadáte líp než Nuselák,“ ubezpečil ji Libor Bouček.

Batulkovou omámili lahví vodky, když rodila Prachaře

O patnáct let mladší kapitán bílého týmu Vojta Kotek neskrýval obdiv k ročníku 1973. „Ten rok byl neuvěřitelně plodný. Narodili se v něm neuvěřitelní a mně oblíbení lidé. A jsem strašně rád, že je mám dneska v týmu,“ radoval se ze složení svého týmu, který by ho konečně mohl dovést k vítězství. A prozradil, jaká byla jeho nejdivočejší oslava. „Moje nejdivočejší narozeninová oslava byla velmi skromná. Setkali jsme se s pár přáteli, nakrojili jsme polárkový dort a já jsem sfoukl jednu svíčku,“ zatvářil se potutelně Kotek. „U mě to bylo nejdivočejší asi poprvé, když mě máma rodila. To byla divočina. To světlo, krev lítala, ona křičela. Oni za živa ještě tenkrát dělali císařské řezy. Oni ji omámili lahví vodky a tvrdili jí, že to bude stačit. Bylo to u nás v Kolodějích, kovář to tenkrát dělal,“ utahoval si ze sebe Jakub Prachař, který touto historkou svoji maminku nepochybně potěší.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.