Celebrity

28. června 2024 10:00

Eliška Reiglová

Nela Slováková si chtěla koupit boty za 26 tisíc. Z účtu jí zmizelo přes půl milionu

Kontroverzní influencerka a někdejší hvězda reality show Nela Slováková (34) si ve všemožných ohledech ráda dopřává luxusu. Proto když zjistila, že její oblíbené značkové tenisky jsou znovu na trhu, neváhala za ně zaplatit 26 tisíc korun. Online nákup ji nakonec ale stál mnohem víc, z účtu jí zmizelo téměř 650 tisíc.

Nákupy na internetu nejsou ani na ověřených stránkách bez rizika. Své o tom nyní ví i Nela Slováková, která za svou lásku k luxusní obuvi zaplatila ve výsledku mnohem víc, než měla v plánu. Značkové tenisky, které měla vyhlídnuté a které dlouho nebyly na skladě, ji původně měly stát 26 tisíc korun. Z účtu jí ale byla stržena podstatně větší částka.

„Šla jsem si objednat boty, tenisky. Mám je hrozně ráda a už je přestali vyrábět a jsou to Dior tenisky,“ svěřila se Nela Slováková, jak ji cituje web Super.cz. Když byly boty znovu dostupné, nad koupí dlouho nepřemýšlela. „Šla jsem na stránku, objednala jsem si je a stály 26 tisíc korun českých,“ vysvětlila influencerka.

Čtěte také: „Slaboch“ Perry se utopil opilý. Nevím, zda je mi to líto, uvedla Slováková a spustila bouři

„Zaplatila jsem to kartou a stála jsem na semaforu a promáčkla jsem to v tlačítkách, že zaplatím. A ukázalo mi to, že objednávka byla odeslána, že je potvrzená a zaplacená. Nahoře vám pak vybíhá, že to bylo zaplaceno a strhlo peníze a z karty to opravdu odečetlo. A mně to strhlo 648 tisíc českých korun, 648 a tři nuly, tři čtvrtě milionu,“ popsala Nela šokující moment.

Řešení s úsměvem

Vzhledem k tomu, že o celé situaci vyprávěla někdejší hvězda reality show Hotel Paradise s úsměvem, nezdá se, že by z ní měla kdovíjak těžkou hlavu. Jakmile vystoupila z auta, jala se komplikace s platbou řešit. Zatím to vypadá, že obrovský přeplatek za boty, které se hodnotou ke statisícům nešplhají, se jí vrátí.

„Na stránkách Dioru byl asi error. Takže jsem volala do londýnského Dior store, ať mi vrátí peníze. Čekala jsem na telefonu, potila jsem se, až mi pán řekl, že vidí připsanou částku 26 tisíc eur, takže budu doufat, že mi to co nejdřív dojde zpět,“ dodala Nela Slováková, která pravděpodobně bude mít štěstí a dostane zpět to, co platit neměla.

Nela Slováková promluvila o založení rodiny:

Sdílejte článek
Štítky peníze Dior tenisky obuv Christian Dior Nela Slováková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.