Nemocný Bruce Willis na dojemném snímku s manželkou. Čas je drahocenný, píší fanoušci

Bruce Willis trpí demencí

Těžce nemocný Burce Willis se potýká už přes dva roky s degenerativním onemocněním zvaným frontotemporální demence, které napadá centrum řeči. I to je důvod, proč se známý hollywoodský herec stáhl do ústranní a ukončil kariéru. Velkou oporou je mu především jeho rodina a žena Emma Heming Willis. Jejich společný snímek vzbudil u fanoušků velkou vlnu emocí.

Americký herec Bruce Willis (69) patří mezi největší hvězdy ve světě filmu. Jeho fanoušky před dvěma lety zasáhla smutná zpráva. Pětinásobný otec musel ukončit kariéru kvůli těžké nemoci, kterou bohužel medicína zatím neumí vyléčit. Ačkoliv se Bruce musel vzdát své kariéry, podpora rodiny a fanoušků ho stále drží nad vodou.

Velký vliv má hlavně láska jeho ženy Emmy, která se svým mužem tráví většinu času. Bývalá modelka se mimo jiné věnuje také osvětě týkající se právě frontotemporální degenerace (FTD). Před několika měsíci spolu manželé oslavili 15. výročí svatby.

Mohlo by vás zajímat: Bruce Willis přestal mluvit. Jeho rodina oznámila, že trpí demencí

„Naše spojení je pravděpodobně silnější než kdy předtím. Máme dvě krásné, vtipné a zdravé dcery. Máme rodinu, která je postavená na vzájemném respektu a uznání. A jednoduše miluju a obdivuju muže, kterého jsem si vzala. Jsem tak pyšná na to, co jsme vytvořili a tvoříme dál,“ napsala Emma k jejich společné fotografii, kterou sdílela na Instagramu.

Společný snímek s dcerou fanoušky dojal

Na sociálních sítích se také objevil společný snímek herce a jeho dcery Scout Willis, který vzbuzuje obrovskou vlnu emocí a lásky. Dvojice spolu leží na posteli v objetí a dívá se láskyplně jeden na druhého. Jedná se o krásnou ukázku toho, co dokáže láska a jak je v životě každého člověka důležitá. „Ta láska v jejích očích říká všechno,“ napsala například jedna fanynka. „Obdivuju vás oba dva,“ přidala se další. „Čas je tak drahocenný,“ dodala další žena.

Čtěte také: Zpověď o životě s nemocným Brucem Willisem. Mysleli jsme si, že ohluchl, říká dcera

Před časem o nemoci svého otce promluvila také Willisova dcera Rummer, kterou má z prvního manželství s herečkou Demi Moore. „Láska nadevše a za všech okolností," napsala k jejich společnému snímku. V ranní show Today mimo jiné promluvila o tom, jak je důležité sdílet se světem informace o zdravotním stavu otce, jelikož to může pomoci dalším lidem, kteří se s něčím podobným potýkají také. „Pro nás je důležité sdílet jeho zdravotní stav, protože to může mít dopad na jinou rodinu,“ vysvětlila Rummer, která dodala, že Bruce je skvělým otcem a také milujícím dědečkem její dcery.

Bruce Willis se po delší době objevil na veřejnosti minulý rok:

Sdílejte článek
Štítky nemoc celebrity Bruce Willis herec Emma Heming Willis frontotemporální degenerace

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.