Nemohli jste spát? Únorový úplněk je tu, využijte ho pro svou pohodu

Únorový a druhý letošní úplněk nastane v neděli 5. února 2023 večer, přesně v 19 hodin a 28 minut. Jeho energie vás ale může ovlivňovat už den nebo dva předtím a také den či dva poté. Co při úplňku dělat a co naopak vynechat, abyste z něj těžili pro svou osobní pohodu?

Úplněk ovládá nálady i chování člověka a je vždy vyrcholením toho, co započalo novoluním. A je také vždy ovlivněn astrologickým znamením, ve kterém se nachází.

Únorový úplněk se nazývá sněžný, dodá vám sebevědomí a bude přát lásce. Celý článek najdete ZDE.

Tento úplněk přinese něco, co už dávno potřebujeme. Sílu srdce a energii Slunce. Ve chvíli, kdy si připustíme, že nás měsíc ovlivňuje, můžeme s tím začít nakládat tak, abychom pro sebe získali převážně pozitivní dopady. Vyhneme se tak například urputným bolestem hlavy, problémům s nervozitou a spánkem.

Úplněk se blíží. Na co se zaměřit

  1. Duševní pohoda: Je čas na regeneraci, relaxujte, můžete si dopřát oblíbený kosmetický rituál, koupel, bylinkový čaj.
  2. Trávení: Vyřaďte ze svého jídelníčku preventivně tučná jídla a potraviny, které způsobují nadýmání.
  3. Rodinné spory: Během úplňku je nikdy neřešte, nechte je raději na jindy. Hrozí, že byste vy i vaše okolí měli sklony chovat se nervózně a iracionálně.
  4. Zlozvyky: Naopak je vhodná doba k tomu zbavit se zlozvyků nebo se pustit do nových výzev. Je vysoká šance, že se vám to podaří.
  5. Práce: Netýká se to však nástupu do nového zaměstnání, kam je vhodné vykročit ne za úplňku, ale ve fázi ubývajícího měsíce.

Zdroje: nakridelchandelu.cz, barboraenglischova.cz, vecimezinami.cz

Podívejte se na růžový úplněk, jak ho v minulosti zachytili diváci CNN Prima NEWS:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.