Nemohli jste spát? Únorový úplněk je tu, využijte ho pro svou pohodu

Únorový a druhý letošní úplněk nastane v neděli 5. února 2023 večer, přesně v 19 hodin a 28 minut. Jeho energie vás ale může ovlivňovat už den nebo dva předtím a také den či dva poté. Co při úplňku dělat a co naopak vynechat, abyste z něj těžili pro svou osobní pohodu?

Úplněk ovládá nálady i chování člověka a je vždy vyrcholením toho, co započalo novoluním. A je také vždy ovlivněn astrologickým znamením, ve kterém se nachází.

Únorový úplněk se nazývá sněžný, dodá vám sebevědomí a bude přát lásce. Celý článek najdete ZDE.

Tento úplněk přinese něco, co už dávno potřebujeme. Sílu srdce a energii Slunce. Ve chvíli, kdy si připustíme, že nás měsíc ovlivňuje, můžeme s tím začít nakládat tak, abychom pro sebe získali převážně pozitivní dopady. Vyhneme se tak například urputným bolestem hlavy, problémům s nervozitou a spánkem.

Úplněk se blíží. Na co se zaměřit

  1. Duševní pohoda: Je čas na regeneraci, relaxujte, můžete si dopřát oblíbený kosmetický rituál, koupel, bylinkový čaj.
  2. Trávení: Vyřaďte ze svého jídelníčku preventivně tučná jídla a potraviny, které způsobují nadýmání.
  3. Rodinné spory: Během úplňku je nikdy neřešte, nechte je raději na jindy. Hrozí, že byste vy i vaše okolí měli sklony chovat se nervózně a iracionálně.
  4. Zlozvyky: Naopak je vhodná doba k tomu zbavit se zlozvyků nebo se pustit do nových výzev. Je vysoká šance, že se vám to podaří.
  5. Práce: Netýká se to však nástupu do nového zaměstnání, kam je vhodné vykročit ne za úplňku, ale ve fázi ubývajícího měsíce.

Zdroje: nakridelchandelu.cz, barboraenglischova.cz, vecimezinami.cz

Podívejte se na růžový úplněk, jak ho v minulosti zachytili diváci CNN Prima NEWS:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.