Celebrity

24. října 2024 08:00

Tomáš Durčák

Nicole Kidman o přerušení natáčení erotického dramatu: Nechtěla jsem už další orgasmy

Nicole Kidman dle svých slov během natáčení nového erotického dramatu Babygirl prožívala tak intenzivní sexuální vzrušení, že si musela dát od hraní přestávku. Sedmapadesátiletá herečka ve své zřejmě doposud nejžhavější roli září vedle téměř o třicet let mladšího Harrise Dickinsona, který ztvárňuje jejího podřízeného a mladého milence zároveň.

Erotické drama Babygirl si odbylo svou premiéru na letošním Filmovém festivalu v Benátkách a Nicole Kidman si za něj odnesla cenu pro nejlepší herečku. Australská herečka ve snímku ztvárňuje roli vlivné, vdané firemní šéfky, která se však nechá svést mladým a enormně svůdným stážistou. Mimo choulostivých scén se svým mladým kolegou se Kidman objevuje v intimních záběrech i s filmovým manželem, jehož ztvárnil slavný Andonio Banderas.

V novém upřímném rozhovoru o natáčení filmu však Nicole přiznala, že hraní sexuálních scén s mladým Dickinsonem či starším Banderasem pro ni místy bylo zkrátka příliš. „Bylo tam obrovské množství sdílení, vzájemné důvěry a pak i frustrace. Někdy jsem zkrátka musela říct ‚Nesahej na mě,'“ začala Kidman dle deníku The Sun svou zpověď o snímku plném nahoty a intimností.

„A při natáčení nastaly i chvíle, kdy jsem zkrátka řekla: Už opravdu nechci mít další orgasmus,“ svěřila se herečka. „Nepřibližujte se ke mně. Nesnáším to. A je mi jedno, jestli se mě už nikdy nikdo znovu nedotkne. Teď končíme,“ popsala náročné natáčení slavná australská herečka, která své vypětí ze scén plných sexu a vzrušení v rozhovoru dále přirovnala k „vyhoření“.

Nový snímek Nicole Kidman ji vyobrazuje v roli vysoce postavené výkonné ředitelky Romy, která se dobrovolně rozhodne ohrozit svou kariéru i rodinný život, když začne mít vášnivý a intenzivní poměr s mladičkým stážistou Samuelem ve své firmě. Zatímco odhaluje dosud pečlivě skrytá a neprozkoumaná zákoutí své sexuality, musí nebezpečný románek tajit nejen na pracovišti, ale i před svým manželem Jacobem v podání Banderase.

Režisérka Halina Reijn se dle svých slov nechala při tvorbě snímku Babygirl inspirovat rovněž sexuálně intenzivním thrillerem Základní instinkt. A rovněž příběhem ženy, která během pětadvacetiletého manželství nezažila skutečné sexuální uspokojení. Nicole Kidman k projektu přitahoval od začátku fakt, že šlo o „oblast, v níž jsem zatím nikdy nebyla“.

Herečka také připustila, jak zásadní pro natáčení sexuálních scén byla nejen přítomnost koordinátorky intimity, ale také fakt, že režisérkou filmu je žena. „Je to příběh, kterého jsem chtěla být součástí, který jsem chtěla odvyprávět a každá část mě samotné na to byla připravena. Všichni jsme navíc při natáčení byli velice opatrní, chovali se k sobě s úctou a vzájemně si pomáhali, ať už s Harrisem nebo Antoniem,“ popsala náročné natáčení Kidman.

Jako druhou stránku celé věci pak popsala, jak složité je o takovém projektu říct svému manželovi Keithu Urbanovi, za nějž je vdaná již 18 let a s nímž vychovává dvě dcery Sunday Rose (15) a Faith Margaret (13). „Bohužel, když máte doma rodinu a vše kolem, je zkrátka potřeba mít určitou dohodu o tom, kam nyní vyrážíte. Musíte říct: Teď budu dělat tohle a prosím tě o svolení nechat mě jít. Jde tedy o jakési propuštění do vašeho uměleckého života. A pak se vrátíte zpět domů do reality. To však od partnera vyžaduje schopnost nechat toho druhého opravdu jít,“ popsala, co podobně složité sexuální role způsobují a vyžadují od jejího partnera.

Kidman na druhou stranu patří mezi herečky, které se před kamerou neštítí ani nahoty, ani posouvání svých hranic. Což během své 40leté kariéry v Hollywoodu dokázala více než jednou, mimo jiné i v dodnes kultovním snímku Spalující vášeň Stanleyho Kubricka, kde hrála po boku svého tehdejšího manžela Toma Cruise.

Podívejte se na trailer k novému erotickému dramatu Nicole Kidman Babygirl:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.