Astročlánky

6. června 2024 05:30

Robert Policar

Novoluní v Blížencích: Vaše myšlenky utvářejí vaši budoucnost

Novoluní v Blížencích nastane dnes, tedy ve čtvrtek 6. června 2024 kolem půl třetí odpoledne. Nastává čas, kdy je dobré se zaměřit na sílu vašich slov, a to nejen těch vyřčených.

Chopte se kormidla svého života, protože své myšlenky můžete začít měnit kdykoliv a v jakémkoliv stavu. Rozhodněte se více pracovat s pozitivními přesvědčeními, mantrami, modlitbami nebo posvátnými písněmi. Když změníte své myšlenky, postupně změníte celý svůj život. Nabízí se vám příležitost začít myslet a komunikovat jinak, než jste byli doposud zvyklí. Využijte toho ve svůj největší prospěch.

Znamení Blíženců přeje všem druhům komunikace, a tak se zaměřte na to, abyste s druhými komunikovali jasně, upřímně a smysluplně. Vyhýbejte se rozebírání slabých stránek lidí v jejich nepřítomnosti a vyhněte se všem klepům. Když si nedáte pozor, můžete přijímat myšlenky strachu a pochybností, což vám rozhodně k budování lepších časů nepomůže. Pracujte tedy se svou myslí a neustále si připomínejte, že jste vždy více než vaše myšlenky, a proto je můžete kdykoliv začít měnit. Takovou máte moc. Z opakujících se myšlenek se zrodí zvyky, následně váš charakter a nakonec váš osud. Pamatujte, že si zasloužíte dobro ve všech směrech.

Mohlo by vás zajímat: Velká věštba na červen podle kartářky Helen Stanku: Váhy si odpočinou, Kozorohy čeká štěstí

Zamyslete se nad příbuzenskými vztahy

Znamení Blíženců je často zobrazováno jako symbol dvojčat, která jsou spolu neustále v kontaktu. Jsou si tedy velmi „blízko“. A to je přesně to, co tito lidé dokážou v lidech velmi rychle vyvolat. Jelikož je to vzdušné znamení, ovládá zejména komunikaci, a to je důvod, proč dokážou být tak oblíbení, ale i zároveň neoblíbení, protože jsou často ve své pozornosti těkaví a nestálí. Zaměřte se na prohlubování vašich příbuzenských a sourozeneckých vztahů, které vám následně pomohou i v těch ostatních. Pečujte o své blízké, ale zároveň si uchovávejte svou důstojnost, která určí, jak často a s kým se budete scházet.

Zasloužíte si vše dobré

Nečekejte na záhadný okamžik toho, kdy budete znát úplně všechno, protože život je v neustálém pohybu a neustále se vyvíjí. Jděte za svými sny a vše se učte cestou. Praxe je vždy důležitější než teorie a je blíže životu. Uvědomte si svou mysl začátečníka, kterou budete potřebovat vždy, když se budete chtít něčemu novému naučit. Ten, kdo si myslí, že už všechno zná, je vždy na omylu. Překonejte všechny pochybnosti o sobě a vězte, že si již teď zasloužíte dobrou práci, naplněné partnerství a pevné zdraví. Nic neodkládejte na zítřek a učte se za chodu, protože to je ta nejrychlejší cesta za pravou moudrostí života.

Přečtěte si také: Jak znamení ovlivňují jejich živly: Ohnivá jsou odvážná, zemská jsou praktická

Pracujte na svých komunikačních dovednostech

Slovo má obrovskou moc, ale ne nadarmo se říká: „mlčení je zlato, mluvení stříbro“. Příliš mnoho slov nevyvolává důvěru, a tak se snažte mluvit jasněji, srozumitelněji a hlouběji. Naučte se nový jazyk nebo se zdokonalujte ve své angličtině. Pokud vás už nebaví současná práce, vystudujte nějakou školu nebo kurz a jděte vstříc novému dobrodružství. Seznamujte se s novými lidmi, ale pobývejte jen s těmi, kteří ve vás nevyvolávají strach a pochybnosti. Dobrá společnost vám hodně pomůže, stejně jako špatná uškodí. Ve vztazích by měla vždy panovat rovnováha, která je klíčem k dlouhodobým vztahům.

Jaký bude tento týden podle karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.