Velká věštba na červen podle kartářky Helen Stanku: Váhy si odpočinou, Kozorohy čeká štěstí

AURA: Měsíční horoskop na červen 2024

Co vás čeká v šestém měsíci roku 2024? Kdo bude mít úspěch v práci, kdo ve vztazích, kdo si užije zasloužený odpočinek a koho čekají drobné mrzutosti? Přečtěte si předpověď na červen pro své znamení zvěrokruhu, kterou z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Berani

Na červen vám z tarotových karet vychází karta Kolo osudu, a vy můžete prožívat nějaké osudové období, řešit nějaké nabídky nebo situace. To, jestli se posunete v životě dál, záleží na tom, zda si budete věřit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Berany.

Býci

Z tarotových karet vám na červen vychází karta Vozu, což znamená, že budete nejspíš něčím taženi, možná budete něco řídit. Každopádně je důležité se udržet a nespadnout, protože vám jde nějaká vlna, může to být vlna příležitostí nebo rozhodování, případně cestování. Tento měsíc pro vás bude velmi dynamický a nebudete mít čas na city, protože se vrhnete do povinností a honby za svými sny a cíli. Mohou se vám otevírat cesty, o kterých jste dosud jen snili.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Býky.

Blíženci

Na červen vám z tarotových karet vychází karta Desítka mečů. Může se stát, že se tento měsíc poperete s nějakými svými strachy. Pořešíte si nějakou záležitost, která vám dělá vrásky, ale někdo vám může házet klacky pod nohy, mohou se také vyskytnout nějaké komplikace. Snažte se věci brát tak, jak jsou dané. Dejte si pozor na zdraví.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Blížence.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Blížence.

Raci

Z tarotových karet vám na červen vychází karta Šestka pohárů, a to je karta, která vás pořád někam navrací. Může vás navracet do nějaké ideální minulosti, posouvat do vysněného světa a často se stává, že potom člověk není zcela nohama na zemi. Ale je zase krásná v tom, že později dokážete prožívat to pěkné, co jste zažili. Jen na to špatné zapomínáte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Raky.

Lvi

Na červen vám z tarotových karet vychází Sedmička disků, což je taková sporná karta, protože někdy je vnímána jako negativní, jindy zase jako hodně pozitivní. Bude hodně záležet na tom, jak si to podchytíte vy. Každopádně vám bude ukazovat něco, čeho se bojíte. Může to být nějaká nejasná úzkost, že by něco, co děláte, mohlo skončit. Může to být i strach o citové zázemí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na červen vychází karta Smrti. Je to karta, která něco uzavírá a něco nového startuje. Nebojte se toho. Všechno, co už nepotřebujete, může z vašeho života odcházet a vy začínáte novou životní etapu.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Panny.

Váhy

Na červen vám z tarotových karet vychází Devítka pohárů, to je krásná karta, která ukazuje, že si můžete konečně chvíli odpočinout. Čeká vás radost, naděje i těšení se na věci příští.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na červen vychází Šestka disků, to je karta, která ukazuje, že můžete prožívat období, které je vcelku naplněné, ale trošičku jednotvárné. Někdy můžete být samaritány druhých, ale může to přecházet až k tomu, že vás někdo bude chtít napálit. Je potřeba si hlídat své hranice.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Štíry.

Střelci

Na červen vám z tarotových karet vychází Královna pohárů, a to je karta, která ukazuje lásku, matku a děti, dobré vztahy a také vám bude zrcadlit to, co vy budete vysílat do svého okolí. Je to také karta, která ukazuje ženu, která zná hodně věcí, ale nepotřebuje je hned každému dávat na odiv, je tajnůstkářská. Mohou k vám přijít dobré informace, dařit se vám bude v oblasti sebeprezentace a reklamy.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Střelce.

Kozorozi

Z tarotových karet vám na červen vychází karta Šestka holí, a to je karta, která vám nese příležitosti, štěstí, popožene vás dopředu. Nekoukejte dozadu, ale berte, co k vám přichází.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Kozorohy.

Vodnáři

Na červen vám z tarotových karet vychází Dvojka mečů, což vám předpovídá klid. Vy si ten klid dokážete vytvořit, protože se všem vyplatí nejít s vámi do kolize. Vy právě teď potřebujete mír a i si ho vyboxujete, kdyby to jinak nešlo.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Vodnáře.

Ryby

Z tarotových karet vám na červen vychází Pětka mečů a vy musíte počítat s tím, že kolem vás budou různí sedmilháři. Mohou k vám přijít strachy ze starých vzorců, informace, které nemusí být pravdivé. Bude záležet na vás, jak se k tomu postavíte, jestli všemu budete věřit, nebo si ověříte fakta.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na červen pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na červen pro Ryby.

Jaký bude tento týden?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 9. 2024

Romantika pro vás dnes rozkvétá. Pokud jste nezadaní, procházka po okolí by vám mohla zprostředkovat kontakt s někým novým a zajímavým, Berani. Pokud jste zadaní, mohli byste si se svou drahou polovičkou naplánovat výlet mimo město, třeba víkendový pobyt. Výlet může částečně souviset s obchodem. Je to skvělá doba pro psaní, i kdyby to měl být jen dopis příbuznému.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.