Oblohu rozzáří první letošní superúplněk. Užívejte života, ale nepijte alkohol

Před námi je první letošní superúplněk v radostném a optimistickém znamení Střelce. Krásnou podívanou nabídne Měsíc v noci z 13. na 14. června a během následující noci, kdy bude svítit nejasněji a bude o trochu větší než obvykle.

Superúplněk nastane 14. června v brzkých odpoledních hodinách, jeho vliv ale můžeme pociťovat už tři dny předtím a tři dny poté. Citlivější lidé mívají například problémy se spaním. Tento úplněk bude mít i jedno zajímavé specifikum, v období jeho vlivu bychom se měli vyvarovat nadměrné konzumaci alkoholu. Znamení Střelce, ve kterém úplněk proběhne, ovlivňuje i funkci našich jater.

Pod vlivem úplňku ve Střelci dokážeme lépe komunikovat se svým okolím, pochopíme vlastní roli ve společnosti. Všem ukážeme, v co věříme a o co se chceme podělit s ostatními.

Hlavní úkol superúplňku:

Jak se otevřít světu a přitom si zachovat dobré vztahy se svým nejbližším okolím?

Která znamení ovlivní superúplněk nejvíce?

Úplněk proběhne na 23° znamení Střelce a svým účinkem nejvíce ovlivní lidi, kteří se narodili v posledních deseti dnech Střelce, Blíženců, Panny a Ryb. Planetární vliv úplňku zahrnuje i sílu Jupitera jako vládce znamení Střelce rozdávajícího radost, optimismus, nadšení a hlavně víru v lepší zítřky. Zažehne v nás touhu cestovat a zažívat dobrodružství, poznávat krásy. Měli bychom se mít však na pozoru před přeháněním, pravou volbou pro tyto dny je zlatá střední cesta. Zajímavostí tohoto úplňku je silné postavení planety Venuše, která v nás bude povzbuzovat lásku. Zejména zemská znamení – Býk, Panna, Kozoroh – mohou prožít velké milostné překvapení, které jim nebesa zjeví právě za vlivu tohoto úplňku.

  • Podle sabiánských symbolů tento úplněk ukazuje na okamžik přechodu. Po celkové krizi je potřebná trpělivost a víra v sebe samého.
  • Podle numerologie je tento úplněk pod vibrací 8, čísla síly a moci. Nabádá nás, abychom v sobě nalezli vnitřní energii, uplatnili všechny své schopnosti a sdíleli je se svým okolím. K tomu potřebujeme najít nové způsoby jednání, nové postupy, vyrazit po nevyšlapaných cestách kupředu.

Účinkem úplňku mohou být ovlivněni zejména lidé, kteří mají ve svém osobním horoskopu zdůrazněný 23° znamení Střelce a Blíženců anebo se narodili za úplňku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.