7 předpovědí pro 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 13. června podle hvězd?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 13. června 2022.

Denní průvodce na týden od 13. června pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 13. června

Před námi je optimistické a radostné pondělí. Sklízíme vše dobré, co jsme v předchozím období zaseli. Skvěle by se mělo dařit znamení Střelce a Berana.

Úterý 14. června

Nebeské divadlo. Dnes ve 13:51 nastane první letošní superúplněk ve znamení Střelce, který slibuje nejen parádní nebeskou podívanou, ale svou  energií nás ovlivní po několik dní. Citlivější lidé mohou mít problémy se spaním. Vědci říkají, že za to může jasný svit Měsíce, ale své možná dělají i jeho silné gravitační síly. Z astrologického hlediska všem přinese radost a optimismus, pro studenty vynikající energii a štěstí, se kterými by mohli uspět u všech zkoušek. Vynikající postavení pro zemská znamení – Býka, Pannu a Kozoroha. Znamení Střelce ukončuje jeden ze svých šestiměsíčních cyklů a začíná nový. Pozor jen na nečekané výdaje a bouřlivé emoce.

Jedno malé varování – dnes se vyhýbejte konzumaci alkoholu. A kdybyste dokázali v abstinenci vydržet po několik následujících dnů, tak velmi prospějete svému zdraví.

Středa 15. června

Vliv včerejšího superúplňku přetrvává i dnes. Navíc hvězdné nebe nám přichystalo jedno milostné překvapení, které nám vyjeví nejpozději do zítřka. Středa také varuje před všemi formami velikášství a naparování se.

Čtvrtek 16. června

Konstruktivní, organizovaný a komunikativní čtvrtek je před námi. A také den hlubokých citů, vášní a projevů lásky. Sexu si dosyta užijí znamení Býka a Kozoroha. Naopak znamení Berana by se mělo vyvarovat nepřiměřenému tlaku na své okolí, ničeho nedosáhne a sobě uškodí.

Pátek 17. června

Před námi je moc pěkný pátek s příjemným výhledem na nadcházející víkend. Můžeme se těšit na blížící se dny prázdnin a dovolených. Vypadá to, že většinu svých pracovních povinností a úkolů jsme už zvládli na jedničku a s optimismem můžeme plánovat dny bezstarostného volna.

Sobota 18. června

Možná jsme se moc těšili na skvělý víkend a včera něco přehnali, nebo naše představy o dnech volna byly jiné. Každopádně se nenechejte zaskočit změnami plánu, již odpoledne bude vše vypadat o trochu lépe.

Neděle 19. června

Je možné, že nás dnes zastihne pocit osamělosti nebo nemilovanosti. Budeme mít tendenci všechny své nálady a nespokojenosti komunikovat ne úplně šťastným způsobem. Pamatujte, zlaté slovo, co zůstane v ústech. Dnes raději počítejte do deseti, než někomu vynadáte.

A nezapomeňte dnes je Den otců, svátek, který oslavuje otcovství a připomíná roli tátů ve výchově dětí, stejně jako jejich postavení ve společnosti. V řadě zemí včetně České republiky se Den otců slaví třetí neděli v červnu. Obdobou je zažitější Den matek, slavený druhou květnovou neděli.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

Mohlo by vás ještě zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.