Olga Menzelová překvapila novými vlasy. V růžové barvě omládla o několik let

Olga Menzelová se toho nebojí a ukázala, že i žena ve 45 letech může experimentovat s vlasy. Producentka a vdova po režisérovi Jiřím Menzelovi se do nového roku rozhodla vkročit s růžovou barvou a nutno říct, že jí to moc sluší.

Olga Menzelová zraje s noblesou a musíme říct, že vypadá stále naprosto skvěle. Vdovu po oscarovém režisérovi Jiřím Menzelovi si většina lidí spojí spíše s blond kšticí. Teď se ale tato kráska rozhodla zkusit něco nového a první den v roce 2024 sdílela na svém Instagramu snímek s růžovými vlasy.

Mohlo by vás zajímat: Olga Menzelová prozradila trik na krásu. Masáž jazykem vypadá divně, ale funguje

„Ten svět je k zešílení krásnej! Ne, že by byl, já ho tak vidím,“ dopsala k fotce Olga nestárnoucí hlášku z komedie Postřižiny. Na snímku má úsměv od ucha k uchu a vypadá zatraceně dobře. Na první pohled je zřejmé, že jí nechybí životní elán ani optimismus. Není to přitom tak dávno, co hrdě vystavovala na odiv své šediny. Je to zkrátka dáma, která se za přirozené projevy stárnutí nestydí, zároveň v sobě ale nezapře kus mladistvé dívky a rebelství. A jak je vidět, vlasy opravdu dokáží dodat pořádný šmrnc a tu správnou jiskru!

Fanoušci její nový vzhled chválí

Trojnásobná maminka svým sledujícím popřála šťastný nový rok a doplnila ho vzkazem: „Opatrujte se.“ Fanoušci ji okamžitě začali zasypávat lichotkami a pochvalnými komentáři. „Vám i růžová sekne! Sedí vám to mnohem víc než šedivá,“ napsala například jedna žena.

Čtěte také: Má postavu jako dvacítka! Olga Menzelová prozradila, jak si udržuje figuru

„Já tedy nejsem pro takové barvení, ale vám i ta růžová sekne,“ přidala se další. „Bomba! Pecka! Toho kadeřníka se drž,“ doporučovala jiná fanynka. Jak je vidět, tohle rozhodnutí byla trefa do černého a Olze to ubralo roky a přidalo sex-appeal.

Olga Menzelová promluvila o vztazích:

Sdílejte článek
Štítky vlasy celebrity růžová Olga Menzelová producentka barva na vlasy účes

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.