Ostrá hádka Julie s možnou budoucí tchyní. Seber se a běž, vyhodí ji ošetřovatelka

Můj syn se nebude tahat s vyzobanou slunečnicí – ZOO (209)

Na Janu Bernáškovou v roli Julie čeká velmi nepříjemné setkání. Namísto milého seznámení s přítelovou maminkou se bude potýkat s výčitkami a spíláním. Paní Suchá totiž touží po vnoučatech a je jí jasné, že těmi ji už případná snacha Julie neobdaří. S takovou vizí se nehodlá smířit a blondýnku zasype ostrými výrazy. Ona si to ale líbit nenechá. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Ošetřovatelka žiraf Julie řešila větší věkový rozdíl mezi ní a kolegou Jardou už od počátku jejich vztahu. Sympatický mladík ji nicméně tak dlouho uháněl a přesvědčoval, že pro něho stará rozhodně není, až ji udolal. Blondýnka se naplno oddala svým citům a zamilovanost si užívá plnými doušky, v čemž ji podporuje i kamarádka Sid. Jenže Jardova maminka z toho vůbec nadšená není a pro drsná slova vůči synově lásce nejde daleko.

Paní Suchá nakráčí do zázemí zoologické zahrady a bez jakýchkoli cavyků spustí na udivenou Alici, jež se přišla podívat za Sid. „Vy jste ta ženská, co se tahá s mým synem? Že se nestydíte. Taková stará a lezete za tak mladým klukem,“ konstatuje. Vdova Alice, která se nedávno nechala pěkně napálit a s podvodníkem Mártym stanula před oltářem, vůbec nechápe, o co jde. Paní Suchá se ale nenechá námitkami Sid umlčet a v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit již v úterý večer na Primě, se do zaskočené Alice nepřestane navážet. „Nevychovala jsem ho proto, aby skončil s takovou vyzobanou slunečnicí. Chci, aby si našel mladou hezkou holku. Proč by se měl v osmadvaceti letech tahat s ženskou, jako jsi ty?“ ptá se pobouřeně.

Mohlo by vás zajímat: Nejen Slováček a Gelemová. Které celebrity mají mezi sebou největší věkové rozdíly?

Teprve až po svém výlevu si nechá vysvětlit, že spílá špatné osobě. Potupně se omluví a smířlivě si nechá od Sid uvařit kávu. Ačkoliv slíbí, že bude na Janu Bernáškovou coby Julii už hodnější, opak je pravdou. Namísto seznámení a klidného povídání se jejich rozhovor změní v ostrou hádku. „Nenechám se nějakou stárnoucí ženskou, která dostala chuť na mladého kluka, připravit o vnoučata,“ vpálí Suchá Julii. Ošetřovatelce zanedlouho dojde trpělivost a maminku svého přítele rázně požádá, aby odešla. „My si začínáme tykat? Tak jo. Seber se a běž!“ vyprovodí ji drsně Julie. Kamarádce Sid se pak ale svěří, že sama toto téma řeší. Neměla by se s Jardou přece jen rozejít a umožnit mu, aby si našel mladší ženu, s níž by mohl mít děti?

Měla by se Julie s Jardou rozejít?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.