Patnáct titulů České televize nabízí nově online videoslužba prima+

Tituly České televize online na prima+

Streamovací služba prima+ se rozrostla o filmovou a seriálovou tvorbu České televize. Skupina Prima nově navázala partnerství s veřejnoprávní televizní skupinou a pro začátek získala práva na vysílání jedenácti seriálových a čtyř filmových titulů.

Uživatelé tarifů prima+ PREMIUM a prima+ LIGHT tak mohou z jednoho webového rozhraní pohodlně sledovat například pořady Špunti na cestě, první sérii Život a doba soudce A. K., Čtvrtá hvězda nebo Trpaslík. Službu prima+ od jejího spuštění využilo téměř 800 000 registrovaných uživatelů a více než 100 000 platících uživatelů, kteří si zakoupili tarif prima+ LIGHT a prima+ PREMIUM.

„Naším strategickým cílem je nabídnout divákům žánrově pestrý obsah, aby si u nás každý našel to své. Díky dlouhodobému partnerství s Českou televizí rozšíříme nabídku o další pořady od známých českých tvůrců a lokální tvorbu, které je oblíbená napříč generacemi,“ říká k rozšíření nabídky streamovací služby prima+ Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Streamovací videoslužba skupiny Prima prima+ je na trhu téměř devět měsíců. Za tu dobu nabídla divákům pod hlavičkou Prima ORIGINALS celou řadu prémiových formátů, jako Zákony vlka, Půlnoční zpověď, Agrometal, Bodyguardi, Pod hladinou, Sedm schodů k moci, Bez lítosti, Malá velká liga, Na vlnách Jadranu nebo Banáni. Právě tyto tituly jsou na platformě spolu s dalšími původními seriály Primy ZOO a Slunečná mezi nejsledovanějšími.

A jaké pořady České televize mohou uživatelé prima+ sledovat?

Ach, ty vraždy!

Jiřina Bohdalová v roli svérázné advokátky na penzi, která se svým vnukem řeší nejeden spletitý kriminální případ, míří na prima+. S oblíbeným seriálem Ach, ty vraždy! čekají chvíle plné zábavy nejen milovníky krimi žánru.

Ach, ty vraždy! online ke zhlednutí na prima+

Čtvrtá hvězda

Legendární komediální seriál Petra Kolečka Čtvrtá hvězda míří na vaše obrazovky i prostřednictvím prima+. Hotel na okraji Prahy. Tři patra, tři recepční, tři hvězdičky. A manažerka chce čtvrtou. Herci Dejvického divadla nachystali nezapomenutelnou podívanou pro všechny, kterým je jejich humor blízký.

Ivan Trojan, David Novotný, Martha Issová a spousta dalších hereckých hvězd ve dvanáctidílném, kritiky opěvovaném seriálu Čtvrtá hvězda je online ke zhlednutí na prima+.

Dabing Street

Dabingové studio bojuje o přežití. Budou mazané podvůdky a výmysly zaměstnanců na záchranu stačit? Nezapomenutelný český komediální seriál Petra Zelenky Dabing Street s Klárou Melíškovou a Hynkem Čermákem v hlavních rolích sledujte online na prima+.

Definice lásky

„Nezáleží na tom, jestli jste lepič plakátů v montérkách nebo úspěšný manažer ve značkovém obleku. Citové problémy mohou všechny bolet a trápit úplně stejně,“ říká režisér televizního filmu J. Sebechlebský. Sledujte s námi osudy několika partnerských dvojic, které mají jedno společné: „neskromnou ambici“ nalézt opravdovou lásku. To vše podle scénáře jednoho z nejčtenějších českých spisovatelů – Michala Viewegha. Romantický film o tom, jak rozdílné jsou představy lidí o podobě pravé lásky, sledujte už nyní na  prima+.

Jak dostat tatínka do polepšovny

„Dělá si ten kluk ze mne blázny? Samozřejmě že si dělá blázny! On je totiž celý po tobě!“ Letní dobrodružství neposedného Vaška a jeho nově nalezeného tatínka, vášnivého horolezce. Jak se ale na jejich vylomeniny bude tvářit maminka, která chtěla klidnou dovolenou? Nezapomenutelná rodinná komedie Jak dostat tatínka do polepšovny již nyní na prima+.

Jak vytrhnout velrybě stoličku

Lyžařská expedice za ztraceným tatínkem. Dětská hvězda Tomáš Holý jako paličatý Vašek s odhodláním najít si tátu, nebo alespoň psa. Mimořádně úspěšná rodinná komedie Jak vytrhnout velrybě stoličku plná slavných hlášek vás pobaví na prima+.

Marie Terezie

Láska versus politika. Co všechno musí budoucí nejmocnější žena Evropy Marie Terezie obětovat pro získání a udržení císařské koruny? Všechny řady úspěšného historického seriálu České televize můžete nyní sledovat i na prima+.

Nevinné lži

Každý má někdy důvod lhát, ale i malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus filmů o osobních problémech a osudových rozhodnutích, která nelze napravit. V hlavních rolích se objeví Aňa Geislerová, Jiří Langmajer, Vojtěch Dyk nebo Boris Hybner. Takové jsou Nevinné lži, které můžete sledovat na prima+.

Poldové a nemluvně

Poldové a nemluvně nově na prima+. Místo služební zbraně dudlík, místo policejní houkačky kočárek. Řešit případy s miminem na krku nakonec není tak špatný nápad. Bavte se s námi s třináctidílným seriálem, který vypráví příběhy jedné typické české rodinky.

Sanitka

Jsou vždy tam, kde se něco děje. Když je život v ohrožení, přicházejí záchranáři. V jedenácti dílech budete moci sledovat úsilí hrstky obětavých lidí a vyjíždět s posádkami vozů záchranné služby tam, odkud se ozývá naléhavé volání. Kultovní seriál Sanitka z prostředí pražské záchranné služby s Jaromírem Hanzlíkem a Zlatou Adamovskou v hlavních rolích vás pobaví na prima+.

Sever

Šestidílný seriál Sever je příběhem nadějného kriminalisty, který věří ve spravedlnost a čest, tudíž nezůstane lhostejný ke korupci svých nadřízených. Za to je ale následně potrestán a z vyšetřovatele se tak stává vyšetřovaný. Na prima+ můžete sledovat tuto dechberoucí a napínavou podívanou s Jiřím Mádlem v hlavní roli.

Správnej dres

Když jste bývalá miss a manželka hvězdy NHL, patříte na stadion do sektoru manželek. Ale co když chcete víc? Simona dostane šanci, když jí jednoho dne zkříží cestu vysokoškolský profesor se zaměřením na vzdělávání dospělých. Co všechno ji vlastně dokáže naučit? Romantická komedie Správnej dres s Taťánou Kuchařovou v hlavní roli.

Špunti na cestě

Tři generace v jednom obytném autobusu aneb všechno, co nechcete, aby se vám na dovolené přihodilo. Pro neposedné děti i vyčerpané rodiče to bude nezapomenutelná jízda. Rodinný komediální seriál špunti na cestě s Davidem Novotným, Annou Polívkovou, Tatianou Dykovou nebo Miroslavem Donutilem v hlavních rolích. Bavte se se Špunty na cestě na prima+.

Trpaslík

Jedna obyčejná nymburská rodina a jeden neobyčejný sádrový trpaslík, který dokáže splnit i ty nejdivočejší sny. Lidé často nejsou se svými životy spokojeni. Že by ale nakonec mohlo být i hůř, na to v rozhodující chvíli nikdo z nich nemyslí. Petr Kolečko, Jan Prušinovský a jejich nezapomenutelný komediální seriál Trpaslík.

Život a doba soudce A. K.

Soudce Adam Klos řeší závažné kauzy trestního práva. Případy jsou volně inspirovány reálnými zločiny. On je ten, kdo vynáší rozsudek a nese nikdy nekončící odpovědnost za to, že se jeho verdikt dotýká bolavých míst našich obyčejných životů. Slavný seriál České televize Život a doba soudce A. K. nyní na prima+.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.