Herci naznačili nové vztahy v seriálu. Duo Polívková s Einsteinem Kotkem je jistotou

Einstein 2 na podzim na Primě

Filip Koenig se vrací na scénu v nových dílech oblíbeného detektivního seriálu. Co čeká svéráznou postavu praprapravnuka Alberta Einsteina dál? Změní se tento sexy chlapík bez špetky empatie? Herci cosi naznačují.

Také nové díly přivádějí při vyšetřování Filipa Koeniga, ztvárněného Vojtěchem Kotkem, do nezvyklých situací, které se snaží vyřešit svým brilantním mozkem a úsudky. Praprapravnuk Alberta Einsteina se opět potkává se svou seriálovou partnerkou Annou Polívkovou coby Lenkou.

„Lenka Brabcová se moc nezměnila. Žádný vývoj. Možná tam vzniknou nějaké vztahy, ale o co půjde, vám prozradit nemůžu. My si s Vojtou říkáme Dempsey a Makepeaceová, ale jak se jejich vztah vyvine, to vám opravdu neprozradím,“ nekompromisně odpovídá policejní vyšetřovatelka seriálu Einstein – Případy nesnesitelného genia, jehož nové díly můžete sledovat na prima+. Zaručenou jistotou je jen to, že dál budou tvořit pár, který jde po stopách zločinu.

Mohlo by vás zajímat: Einsteina všichni milovali, i když mu nerozuměli. Připouštěl si jedinou velkou chybu

Pozadu v životě Filipa nezůstává ani jeho matka v podání Veroniky Freimanové. „Maminka stále žije v Americe a za synem lítá, aby ho zachraňovala. Někdy zůstane déle a někdy zase kratší dobu. Tentokrát se ale zdrží. Kamila Koenigová je takový monolit už od první série. Vždy syna zpacifikuje a mluví mu do života. Snaží se prospívat jeho zdraví, velice dobře ví, co má syn dělat, a ten souboj zdárně pokračuje i ve druhé sérii,“ usmívá se Veronika Freimanová.

V pokračování nechybí ani velký objekt Filipova zájmu – forenzní analytička Soňa Svobodová v podání Evy Podzimkové, která mimo jiné exceluje v hlavní roli prvního českého seriálu z politického prostředí Sedm schodů k moci.  „Mám takovou vděčně nevděčnou roli, že vždy přijdu v bílém overalu, řeknu, že byl pán střelen zezadu, a zase odjedu. Stále jsem nejlepší kamarádka Lenky. Myslím si, že to není práce, kterou by mohla dělat každá žena. Soňa zkoumá mrtvoly, kterých je v seriálu přehršel a ve všech stadiích. Vlastně je to taková zábava, protože ten náš seriál je víc komediální než kriminálka, a to je fajn,“ říká Podzimková.

Čtěte také, co Eva Podzimková prozradila o žhavých scénách: Hraju od krku nahoru. Promluvila i o svém ezo období.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.