Patrik Hezucký s manželkou několikrát přišli o miminko. Naší lásce to pomohlo, tvrdí

Moderátor Patrik Hezucký (52) se s manželkou na veřejnosti příliš neukazuje a své soukromí si chrání. Teď se však Nikola Hezucká svěřila s velice bolestivou zkušeností, a to že v minulosti opakovaně přišli o miminko. Jak nešťastné události prožívali?

Oblíbený moderátor Patrik Hezucký je rozený šprýmař a svými vtípky spolu s kolegou Leošem Marešem baví každý den posluchače rádia. O svém soukromí nikdy příliš nemluví, a tak by zřejmě málokdo hádal, jak těžké životní zkoušky jemu a jeho manželce osud přichystal.

Podívejte se, jak Patrik Hezucký popisuje vztah s Leošem Marešem:

S Nikolou Hezuckou jsou spolu už 11 let a za tu dobu toho stihli prožít opravdu hodně. A to jak hezkého, tak i bolestivého. Manželé si prošli ztrátou miminka, a to dokonce čtyřikrát. „Byly to těžké a bolavé chvíle, ale viděno zpětně, nám to jako páru moc pomohlo. Posílilo to naši lásku a mně to ukázalo, že Patrik je chlap, kterého chci mít po svém boku celý život. Stali se z nás parťáci, kteří spolu zvládnou úplně všechno,“ sdělila Nikola Hezucká Deníku.

Vzhledem k opakovaným neúspěchům pociťovali oba rodiče obrovský strach. „Samozřejmě že jsme se báli, že se to nepodaří. Ale báli jsme se to vyslovit nahlas a stále jsme doufali a dělali první poslední,“ řekla Nikola. „Já jsem v hloubi duše věděl, že všechno dopadne dobře. Ale byly to nervy,“ doplnil Patrik Hezucký.

Krize se jim podařilo překonat

Dnes spolu dvojice vychovává čtyřletého syna Olivera, který jim dělá neuvěřitelnou radost. „Bylo to náročné a dnes už je to zapomenuto. Všechno nám to náš Oliver vynahradil,“ dodal moderátor. „Užíváme si každý den a každou minutu si uvědomujeme, jak obrovské je Oliver štěstí. Mít zdravé dítě je ten největší dar a každý, kdo ho má, by si ho měl vážit,“ prohlásila manželka známého moderátora. „Určitě si toho nesmírně vážíme. Navíc já jsem ten typ otce, který je až přehnaně starostlivý, snažím se to ale na sobě moc neukazovat,“ prozradil upřímně Patrik.

Vytouženého miminka se dočkali v roce 2019, dva měsíce po svatbě to dvojice oznámila světu. „Čím déle na něco čekáš, tím více si vážíš toho, až to konečně přijde. Čím více musíš o něco bojovat, tím vzácnější pro tebe je, když toho dosáhneš. A čím více bolesti na své cestě podstoupíš, tím sladší je pocit, když konečně dorazíš do cíle. Na všechny krásné věci se vyplatí čekat a bojovat za ně ze všech sil,“ napsala tehdy na svůj instagramový profil Nikola.

V jejich vztahu se samozřejmě objevily i krize. Co je pomohlo zažehnat? „Museli jsme se jeden s druhým naučit komunikovat, být trpělivější, spoustu nedůležitých věcí skousnout a neřešit. Myslím, že žádný vztah není dokonalý od začátku do konce a že nebýt velké touhy nás obou na našem vztahu neustále pracovat, dávno bychom spolu nebyli,“ dodala na závěr sympatická blondýnka.

Moderátor navíc před časem popsal i krizi, kterou si prošel se svým kolegou Leošem Marešem. „Jsme s Leošem každý úplně jiný, není to tak, že by se dvě duše našly. Máme všechno úplně obráceně, ale nějak zvláštně to funguje. Známe se 25 let, to je jako manželství. A jako každé manželství i my jsme měli krizi. Teď už míň, už si to sedlo. Je důležité spolu netrávit moc času kromě práce,“ prohlásil Hezucký v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.