Celebrity

27. listopadu 2022 06:00

David Laštovka

Reinkarnaci beru jako fakt. Soucit získáte až od 250. života, říká Pavel Karoch

Bývalý profesionální fotbalista Pavel Karoch (59) s herečkou a moderátorkou Gabrielou Filippi (51) tvoří dokonalý pár. Skvěle se doplňují a mají i podobné zájmy. Vytvořili mystický manuál lásky, věnují se výkladu snů, rozboru osobnosti takzvanou numerologickou mřížkou a tajemnu. Jak to v praxi vypadá, prozradil Karoch v rozhovoru pro web Prima Ženy.

S manželkou, herečkou a moderátorkou Gabrielou Filippi jste vytvořili mystický manuál lásky. Co si pod tím představit?
Je to takový průvodce vztahem – od zamilovanosti přes manželství a rodinu s dětmi až k tomu, že pokud jste rodiče, jednou můžete být také skvělí prarodiče. Partnerský manuál postihuje také ten základní rozdíl, se kterým se musíme vyrovnat, rozdíl toho, co bylo vloženo do podstaty muže a co do podstaty ženy. Mystika odhaluje, jak významně do vztahu zasahuje karma. A mnoho dalších věcí podaných s láskou a humorem.

Jaký je podle vás recept na to, aby spolu partneři zůstali šťastní celý život?
Je tam více vstupů, které se na lince času proměňují a které je třeba stále dolaďovat – stejně jako kytaru, když chcete, aby dobře hrála. Podrobněji jsme to zachytili právě v mystickém partnerském manuálu.

Co říká o manželství herečka Táňa Pauhofová?

Je pravda, že když jste se do sebe s Gabrielou zamilovali, byli jste oba zadaní?
No, dá se to tak říct, ale Gabriela to vnuknutí, že budeme spolu, měla daleko dřív než já. Ženám jsou často podvědomím nebo prozřetelností odhaleny věci budoucí dříve než mužům, protože ony jsou nositelkami rodu. Jsou schopny se do situace ponořit citem a empatií a vyhodnotit je bez zdánlivých souvislostí, zatímco muž situace uchopuje rozumově, kvantifikuje je na lince času. Ideální je spolupráce obou přístupů. Ten ženský ale může být až neuvěřitelný.

Když jste svým tehdejším partnerům oznámili, že milujete někoho jiného, jak to nesli?
Moje tehdejší partnerka, já a tehdejší partner Gabriely jsme žili ve sladké nevědomosti o věcech budoucích. Ten, komu bylo odhaleno tajemství, byla jen Gabriela a asi pro ni nebylo snadné s ním ještě rok žít.

Jak řešíte ve vztahu neshody?
Jsme oba štíři, takže je to emoční a myšlenková bitva na život a na smrt s vědomím, že moře tolerance a lásky vše snadno opět uchopí. Slunce po bouřce vždy vyjde v nové pročištěné síle. Vzduch po bouřce voní nádherně.

Zatímco Gabriela se za vás chtěla provdat, vy jste prý ze začátku dělal trochu drahoty. Proč?
Ano, je to tak. Byl jsem si vědom toho, že svou „milovanou živnost“ budu muset pověsit na hřebík. (smích) V namlouvání jsem totiž byl docela talent, byla to věc, která mě bavila a šla mně snadno. Odkládal jsem příchod odpovědnosti – období rodiny – a odkládal jsem tím také konec období bezstarostných her.

Zabýváte se výkladem snů. Jak jste se k tomu dostal?
Jsem narozen na Dušičky, což je den, který tvoří most mezi živými a mrtvými, mezi sněním a bděním. Mně šlo tohle samo. Porozumění snům se mně naplno rozběhlo, když jsem přečetl asi deset knih Carlose Castanedy a knihu Spící prorok o Edgaru Cayceovi, nejvýznamnějším americkém jasnovidci.

Můžete být konkrétní v tom, co některé sny pro člověka mohou znamenat?
Mohl bych, není to ale tak jednoduché, jako si stáhnout aplikaci do mobilu. Pro zajímavost výklad jednoho snu. Žena vypráví: Vidím se, jak se pohybuji v zahradě okolo domu, v přítomnosti bratra a jeho tříleté dcerky. A najednou z okolí přilétá mnoho podobně zelenobílých papoušků, mám z nich obavy a volám na bratra, ať hlavně hlídá dcerku. Sama se připravuji na to, co by se stalo, kdyby zaútočili. Cítím se v nebezpečí, ale útok se nekoná, jen jeden papoušek mně přistane na hlavě a hraje si s mými vlasy, jako by se chtěl v mé hlavě uhnízdit.

Výklad snu: Prostředí a pozadí snu, dům – domov a zahrada – je náš osobitý prostor, dům obsahuje historii našich prožitků a naše originální stanoviště (všude dobře, doma nejlíp). Zahrada – příroda v tomto snu představuje přirozenost, ve které žijeme a jsme v ní zakotveni. Papoušci (rčení: Nepapouškuj po mně. / Přestaň papouškovat.) představují cizí myšlenky, které k nám celkem nevyhnutelně „přilétají“ z okolního prostředí. A to je podstata snu. Pokud neuvědoměle do své hlavy přijímáme cizí myšlenky a přejímáme tak cizí myšlenkové koncepce a programy, může se stát, že se nám v hlavě „uhnízdí“ a formují nám charakter, aniž bychom si to uvědomovali. To může být nebezpečné hlavně pro děti, protože to, jaké vzorce chování a vidění světa jim nabídneme, bude určovat jejich postoj ke světu a ostatním. Zahrada a papoušci jsou součástí přirozeného prostoru stejně jako naše osobitost a vzájemné ovlivňování. Je však vhodné si uvědomovat a rozlišovat, co jsou mé prožitky, pocity, zkušenosti a co jsou cizí myšlenkové koncepce, které často přebíráme.

Máte osobní zkušenosti s tím, že se to tak opravdu děje?
Naprosto, mohl bych vám vyprávět sny v souvislosti s následně odehranou životní situací, že by vám to hlava možná nepobrala.

Věnujete se také rozboru osobnosti numerologickou mřížkou. Jak to v praxi probíhá?
Jednoduše. Pošlete mně datum narození a já vám pošlu kompletní rozbor osobnosti, kde budou definovány vaše silné a slabé stránky, tendence vašich postojů a směřování a rozbor toho, co vás čeká jeden, tento aktuální rok.

Vaší zálibou je také duchovno. Věříte na posmrtný život?
Ono to všechno spolu souvisí. S reinkarnací pracuju jako s faktem. Podle některých mystiků máme před sebou okolo 500 životů. A až přibližně od 250. života se v jednotlivci teprve začne rozvíjet soucit a sounáležitost. Tím se vysvětluje brutalita a směřování některých jedinců… A altruismus jiných. Prožité životy jako by vám stoupaly od kostrče – první čakry – postupně výš. První tři čakry po solar plexus jsou víceméně spojeny s pudovostí, živočišnou říší zjednodušenou s egem. Teprve od srdeční čakry přichází rozvoj citu.

Co se podle vás děje s člověkem po smrti?
Odložíte fyzické tělo, dostanete nové jemně hmotné a ocitnete se v úrovni života, který určí schopnost vašeho vnímání, cítění a chápání stvoření, kterého jste se dobral na zemi. To, kam budete směřován, určí významně také váš charakter a naplňování – řekněme pro srozumitelnost „desatera“. Ten, kdo výše uvedené za života na zemi svéhlavě ignoroval, může být dosti nemile překvapen.

Umíte komunikovat s duchy?
Mívám dost jasná vnuknutí a předtuchy. Ale nevyhledávám komunikaci s duchy. Pěstuji čisté napojení na přímý zdroj toho, kdo mně dal život. Jsem přesvědčen, že stvořitel preferuje přímou nezprostředkovanou komunikaci s každým člověkem.

Zjevují se vám? Máte s nimi nějaký osobní zážitek?
Občas je mně prostřednictvím snu některou duší zemřelého pro někoho předána zpráva, ale nevyhledávám to. Komunikace s duchy zemřelých vás může často odvést a zaplést, pokud se v tom neumíte orientovat.

Sdílejte článek
Štítky láska tajemno manželství vztah numerologie Pavel Karoch Gabriela Filippi duchovno reinkarnace výklad snů posmrtný život

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.