Peče, vaří i plete pomlázku! Agáta Hanychová odhalila svůj skrytý talent

Agáta Hanychová plete synovi pomlázku

Málokdo by před lety řekl, že Agáta Hanychová bude pečující matka, která zvládne doma v čemkoliv zastat nejen ženskou práci, ale i tu mužskou. Nyní prozradila, jak u nich probíhají Velikonoce a co všechno dokáže!

Modelka a influencerka Agáta Hanychová slaví se svými dětmi Velikonoce velmi tradičně. Což možná někoho u bývalé známé pařmenky celkem překvapí. Letos ale přece jenom bude možná změna a Agáta vezme své děti do teplých krajů. „Já přemýšlím, že pojedeme s dětmi na pár dní k moři, pokud neseženu zájezd na tak krátkou dobu. Každopádně v pondělí budeme doma, protože my Velikonoce u nás na vesnici slavíme tradičně. Kryšpín bude obcházet všechny své spolužačky s pomlázkou a já budu zdobit vajíčka a čekat na koledníky, kteří k nám přijdou,“ prozrazuje své plány modelka.

Děda chodil koledovat v pět ráno

Budíček jako od svého dědy zřejmě čekat nemusí. S ním má na velikonoční pondělí přímo voňavé vzpomínky. „Když ještě žil můj děda, tak to byl koledník, který chodil v pět ráno. Máma ho pustila k nám do postele a on nás sešvihal i polil. Poléval nás ale takovou levnou voňavkou, takže my jsme pak celý den krásně voněli,“ vzpomíná Hanychová.

Vaří, peče a synovi plete pomlázku

Člověk k ní může mít výhrady, ale rozhodně nemůže říct, že se neumí o své děti postarat. Prostě co nezvládne chlap, levou zadní se naučí sama. Například uplést pomlázku, a ne ledajakou! „Naučila jsem se to, protože žádný chlap, s kterým jsem byla, ji nikdy tomu mému chlapečkovi neupletl. Takže já už to umím a pletu z devíti proutků,“ chlubí se Agáta, která se umí otáčet i v kuchyni. „Děláme beránka, mazance, kopřivovou nádivku ne. Ta mi nechutná. K nám ale opravdu chodí třeba sto koledníků, takže je to velká akce. Mám Velikonoce hrozně ráda,“ řekla na závěr pro Prima Ženy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.