Celebrity

6. března 2022 06:10

David Laštovka

Pikantní tajemství odhaleno! Pavel Kříž s Terezou Brodskou byli milenci

Jak básníci čekají na zázrak - upoutávka

Zesnulý režisér Dušan Klein, který se nejvíce proslavil filmy o „básnících“ s Pavlem Křížem a Davidem Matáskem v hlavních rolích, byl během natáčení svědkem řady milostných románků mezi herci. Před smrtí o jednom z nich promluvil.

Poslední film ze série o „básnících“, který nese název Jak básníci čekají na zázrak, natočil Dušan Klein v roce 2016. Stejně jako ve dvou předchozích dílech i tentokrát se před kamerou potkali Pavel Kříž s Terezou Brodskou. Jak se ukázalo, nebyla to náhoda. Milenecký pár kdysi tvořili i ve skutečnosti a několik let spolu v tajnosti dokonce i žili. Tuto pikantnost prozradil během svého života právě Klein.

Lásky hlavního hrdiny Štěpána Šafránka byly vždycky blondýnky s dlouhými vlasy, tak jsem se rozhodl, že udělám změnu a obsadím tmavovlásku s krátkými vlasy. Proběhly velké zkoušky, ale žádnou jsem nemohl najít. Až mi Pavel Kříž řekl o Tereze. Pozval jsem je tedy oba na zkoušku a hned mi bylo jasné, jak to mezi nimi je... To jiskření, pohledy do očí. Byli do sebe krásně zamilovaní a moc jim to spolu slušelo,“ odhalil režisér.

Přestože jim láska nakonec nevydržela, rozešli se v dobrém, čehož Klein dokázal pohotově využít. Jejich příběh částečně zanesl i do děje filmu. „Důležité bylo, že spolu mohli bez problému komunikovat a zůstali přátelé. Tak jsem toho v jednom dílu tak trochu zneužil. Tam se rozcházejí – stejně jako ve skutečnosti,“ prozradil režisér. Film Jak básníci čekají na zázrak můžete sledovat v neděli 6. března ve 22:05 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.