Celebrity

30. listopadu 2023 15:16

Tomáš Durčák

Zdeně Hadrbolcové přišly dát poslední sbohem i kolegyně Bohdalová či Švormová

Rodina a nejbližší i dlouholetí kolegové z herecké branže se přišli naposledy rozloučit s výjimečnou herečkou Zdenou Hadrbolcovou, která zemřela před deseti dny. Smuteční obřad proběhl v pražském strašnickém krematoriu, kde ji na poslední pouť přišel vyprovodit nemalý zástup smutečních hostů, mezi nimiž nechyběla řada známých osobností.

Zdena Hadrbolcová krátce před loňskými vánočními svátky prodělala mrtvici, po níž se začátkem roku stáhla zcela do ústraní a přestala veřejně vystupovat. Podle všeho poslední fázi svého života strávila v LDN, kde 20. listopadu vydechla naposledy.

Přesně o deset měsíců dříve poskytla poslední rozhovor, v němž portálu eXtra.cz přiznala, že se jí v nemocnici nedaří dobře a není v pořádku. O její zdraví se báli i její nejbližší, mimo jiné dobrá kamarádka Jaroslava Obermaierová, která letos v létě přiznala, že neví, kde se Zdenička nachází a v jakém je zdravotním stavu.

První smuteční hosté začali ke strašnickému krematoriu přicházet již po půl třetí, přičemž samotný obřad začal dle plánu přesně v 15:00. Rozloučit se přišly také herečky Jiřina Bohdalová, Libuše Švormová, Dana Batulková a Ljuba Krbová. Z herců například Ondřej Pavelka, Jiří Štrébl, Ivan Vyskočil, David Prachař či Václav Knop. Nechyběl také scenárista Petr Kolečko.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.