Celebrity

19. září 2024 19:22

Michaela Vlčková

Prachař mě stále miluje, prohlásila Agáta. Ornella je přesvědčená, že se k sobě vrátí

Agáta Hanychová o rodině a dceři Mie

Influencerka Agáta Hanychová (39) se ve svém podcastu podělila o myšlenky týkající se bývalého partnera a otce jejich sedmileté dcery Mii, Jakuba Prachaře (41). Prohlásila, že vzhledem k jeho chování v poslední době, k ní stále chová city. Na to reagovala Agátina blízká kamarádka Ornella Koktová (31) se slovy, že by se vůbec nedivila, kdyby se k sobě vrátili. Dokonce je o tom prý přesvědčená.

Partneři už sice nejsou, musí ale fungovat jako rodiče pro dceru Miu. Agáta Hanychová a Jakub Prachař se například setkali během prvního školního dne jejich holčičky. Byla to pro ně významná událost, které se účastnila celý rodina. Prachař dokonce vyvedl svou partnerku, herečku Saru Sandevu. „Bylo to hezký,“ okomentovala Agáta Hanychová ve svém podcastu.

O prvním školním dni promluvila i pro web Prima Ženy. „Mia nastupuje k paní učitelce, která učila mě. Takže když jsme byli na zápisu, tak jsem se tam rozbrečela. Hodně často brečím. Přišlo mi to hrozně dojemné, že vlastně Mia bude mít paní učitelku Doubkovou, která učila i mě,“ svěřila se modelka. Více si poslechněte v úvodním videu.

Pořád mě miluje, řekla Agáta

Ovšem, co následovalo pak, už tak skvělé nebylo. „Pak jsme šli s Jakubem na třídní schůzky a to bylo už méně hezké,“ přiblížila influencerka. Posléze si postěžovala na svého expartnera. „Nechápu, že po tolika letech, co už nejsme spolu, a po tom, co jsem mu porodila dceru, se chová jako úplný trotl. Což se opět potvrdilo a jeho chování bylo velmi nepříjemné,“ upozornila dcera Veroniky Žilkové.

Čtěte také: Hanychová s manželem v ráji na Bali. S fanoušky sdíleli fotky z exotické dovolené

Z jeho chování usoudila, že k ní Jakub Prachař nejspíš chová ještě nějaké city. „Holt je vidět, že mě stále miluje, chudák,“ prohlásila krásná brunetka, která je nyní manželkou Mirka Dopity, s nímž má syna Kryšpína. Ze vztahu s podnikatelem Jaromírem Soukupem má pak dceru Rozárku.

Ornella jim předpovídá budoucnost

Ornellu Koktovou to zřejmě až tolik nepřekvapilo. Kdyby se totiž Agáta znovu dala dohromady s Jakubem, vůbec by se nedivila. „Já mám sice Mirka ráda, ale kdyby mi někdo za pár let řekl, že s Prachařem budeš, tak mě to nepřekvapí,“ řekla své kamarádce Ornella.

Dokonce si je jistá, že spolu v budoucnu stejně skončí. „Přemýšlela jsem, jestli ti to říct soukromě. Ale já jsem prostě přesvědčená, že s Jakubem jednou budeš,“ předpověděla Agátě Ornella s tím, že snad se o jejím proslovu nedoslechne Mirek.

Hanychová se na Bali propojila se zesnulou babičkou. Sestra viděla, jak odchází chodbou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.