Před lety Ondřej flirtoval se soupeřkou a vyhrál. Teď jej mají ostatní za taktika

Alena jde pozdě - Prostřeno! S28 (34)

Čtvrteční soutěžící z Jihomoravského kraje už jednou kuchařské klání absolvoval. Tehdy Ondřej balil svoji soupeřku a následně soutěž vyhrál. K současným soupeřům byl upřímný, což se mu možná nevyplatí. Mají tušení, že si Ondřej přišel pro peníze a budou si na něj dávat pozor.

Pětatřicetiletý řidič kamionu Ondřej žije s přítelkyní a pejskem Harrym ve dvoupokojovém bytě s balkónem, na kterém pěstuje bylinky. V Prostřeno! účinkoval před dvanácti lety a podle něj to nebude mít vliv na bodování. V roce 2011 pro něj měla soutěž zřejmě nepříjemnou dohru. Ondřej byl zadaný, před kamerou však flirtoval se svou tehdejší soupeřkou Lucií. „Jiskří to mezi Ondrou a Luckou, jsem s nimi nerada v místnosti,“ popisovala tehdy jejich spolustolovnice. To už ale vzal čas a dnes je Ondřej šťastně zadaný. Je rozvedený, manželství však trvalo jen půl roku. Manželka podle Ondřejových slov čekala dítě s jiným mužem a on měl kvůli tomu problém důvěřovat ženám.

Ondřej pro hosty připraví sýrovou roládu s opečeným toustem a pažitkovým máslem. Obdobný pokrm podával i při svém prvním účinkování před kamerou. Poprvé jej podával nasladko s jahodami a banánem. Dále bude na menu špenátová polévka, vepřová panenka v parmazánové krustě s topinamburovým pyré. Sladkou tečkou bude karamelový cheesecake.

Podívejte se na video, ve kterém Ondřej vzpomíná na své první Prostřeno!

Kritická Sabina hostitele naštve

Večer bohužel nezačne příliš povedeně. U stolu se nesejdou všichni soutěžící, chybí Alena. Ondřej nečeká a bude servírovat předkrm bez ní. Sabinu nemile překvapí obyčejný „eidam třicítka“ s pomazánkou a zeleninou. Čekala něco jiného. Také hostiteli vyčte, že díky předchozí zkušenosti určitě nebyl nervózní před štábem. Ona byla podle svých slov vyděšená. Naštěstí se rozezvoní zvonek a dorazí Alena. Ondřej jí přibouchne dveře před nosem a pak vtipkuje, že přišel jeho drogový dealer. Jak vpodvečer na obrazovkách a na prima+ uvidíte, Alena se omluví a vysvětlí, že se zdržela v zácpě kvůli bouračce. „Já jsem tam taky jela,“ podotkne Sabina, která ale stihla dorazit na večeři včas.

Špenátová polévka nebude mít u ostatních úspěch. Bude příliš cítit špenátem, nebude krémová a bude jim vadit konzistence. Sabina si bude stěžovat na rozmočené krutony. Filipovi se bude zdát bez chuti. Když pak Sabina zkritizuje parmazánovou krustu na panence, Ondřej bude rozladěný. Považuje její kritiku za rýpání. Na dezertu bude znát, že jej hostitel připravoval před pár hodinami. Nestačí dostatečně ztuhnout. Obhájí Ondřej znovu výhru, nebo měl raději o své účasti v pořadu pomlčet? Možná by k němu nebyli ostatní tak přísní.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.