Má princ William milenku? Tahle žena má být lepší než Kate

Skutečně se princové William a Harry smířili?

Britská královská rodina plní úvodní strany především zahraničních médií prakticky denně. Doposud skandálními událostmi veřejnost zásoboval převážně pár Harry–Meghan. Nyní se ovšem zdá, že možná něco vypluje na povrch i o Williamovi.

Princ William (40), manžel princezny Kate (41) a otec jejich tří dětí, má údajně milenku. Spekulují o tom britské zdroje a zprávu zveřejnil například web Marca.com. Na veřejnosti pár stále vypadá velmi stabilně a spokojeně, opak ale může být pravdou. William měl údajně strávit Valentýna s milenkou.

Kdo je lepší než Kate?

Bývalá modelka Sarah Rose Hanbury (38) má ke královské rodině blízko. Už dříve se objevily spekulace, že by mohla mít k princi Williamovi ještě mnohem blíž, a to v průběhu let 2017–⁠2018, kdy byla Kate těhotná.

Mohlo by vás zajímat: Pět minut za hospodou. Harry řekl, jak přišel o panictví, a prozradil peprné detaily

Sarah R. Hanbury tou dobou skřípalo manželství s Davidem Rocksavagem (62), sedmým markýzem z Cholomondeley a bývalým lordem nejvyššího britského komořího. Princ William byl se Sarah vyfocen, a přestože se informace o nevěře nakonec nijak nepotvrdily, Kate podle médií požádala Williama, aby se se Sarah už dál nestýkal.

Osudný Valentýn

Letos v den svatého Valentýna měl být pár viděn znovu, a to na romantické večeři v luxusní italské restauraci v centru Londýna. Nejmenovaný číšník z podniku tvrdí, že spatřil, jak William daroval Sarah R. Hanbury perlový náhrdelník. Ani jeho prohlášení ale prozatím není ověřeno.

William a Kate jsou pro mnoho lidí takřka symbolem vyrovnaného páru a fungujícího manželství. Otec prince Karel III. (74) však po celou dobu manželství podváděl Dianu (†36) s Camillou (75), kterou si po Dianině tragické a dosud nevysvětlené smrti vzal. Opakuje tedy princ William otcovy manýry?

Sdílejte článek
Štítky milenka nevěra manželství přítelkyně spekulace náhrdelník Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.