Celebrity

8. května 2024 07:30

Eliška Reiglová

Reakce lidí na rozchod Andreje Babiše s Monikou jsou kladné. Nový vztah politikovi přejí

Andrej Babiš se rozchází s manželkou Monikou

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš (69) s manželkou Monikou (49) v dubnu oznámili, že se po 30 společných letech rozcházejí. Lidé okamžitě začali spekulovat nad tím, zda za odlukou stojí třetí osoba, případně kdo to je. Ukázalo se, že na každém šprochu je pravdy trochu. Bývalý premiér se totiž má vídat se ženou, která mu pomáhá s PR. Reakce veřejnosti jsou ale kupodivu veskrze kladné.

Ještě než Andrej Babiš a Monika Babišová potvrdili, že se rozcházejí, už nějakou dobu se o tom spekulovalo. Manželé se spolu neobjevovali na veřejnosti a poslední fotky, které dvojice dala na Instagram, jsou z konce roku 2023. Velikonoce navíc trávili odděleně. Zatímco Andrej si jel užívat na Maledivy, Monika odjela společně s dcerou Vivien do Říma.

Čtěte také: Mnoho sil, přejí lidé Babišovi po rozchodu. Známá youtuberka mu nabídla rameno k poplakání

Bývalý premiér o rozpadu manželství informoval na sociálních sítích. „Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii,“ napsal v příspěvku se svatební fotografií pořízenou před sedmi lety.

První fotka už z července

Lidé začali poukazovat na to, že po třech dekádách bok po boku musí za rozchodem stát třetí osoba. A podle deníku Blesk tomu tak skutečně je. Novou partnerkou Andreje Babiše má být Aneta Zicklerová, která mu pomáhá s PR. S tou mohl být na veřejnosti spatřen už v červenci loňského roku, kdy si zašli na Švatnici na zápasy MMA pod hlavičkou organizace Oktagon.

Mohlo by vás zajímat: Monika Babišová ukázala své nové já. Na první fotografii po rozchodu jen září

Jak upozornil web eXtra.cz, Zicklerová v hledišti seděla hned za Babišem a několikrát se s politikem dostala do družného hovoru. Je otázkou, zda v té době byli už v těsném kontaktu, nebo spolu pouze spolupracovali. Andrej Babiš ani Aneta Zicklerová zatím svůj vztah oficiálně nepotvrdili, redakce Prima Ženy je oslovila prostřednictvím SMS, ovšem bez reakce.

Přání štěstí

Ač by si leckdo mohl myslet, že reakce na nový vztah premiéra budou spíše negativní, opak je pravdou. Mnoho lidí se ho ve veřejných diskusích zastává s tím, že i jako politik a veřejně známá osobnost má právo na soukromí a lásku. Rozchod a následné odhalení, že není sám, mu tak v očích národa pravděpodobně neublížily.

„Moc se k němu nehodí, ale srdci se poroučet nedá, tak ať si žijou blaze,“ zní jeden z komentářů. „Moc mu to přeji, je to jeho život, není první ani poslední, toto je pouze závist,“ napsala Babišova fanynka Eva v reakci na jeden z mála negativních komentářů. „Jé a to jim bude spolu moc slušet, fandím! Super,“ napsala jistá Jana. Reakce jsou tedy většinou pozitivní.

Podívejte se také na rozhovor s Monikou Babišovou:

Sdílejte článek
Štítky milenka rozchod vztah Andrej Babiš reakce Monika Babišová Aneta Zicklerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.